Stockholm - del 1

publicerat i Min vardag;
Sådär ja!
Nu ska jag nog vara på banan igen! Nu kommer dessa dagar att vara till för uppdatering till Stockholmsresan som vi gjort. Dag 1 bestod av att vi åkte från tågcentralen vid tio tiden och då vart våra platser upptagna, så vi fick sitta i förstaklass :) Var framme i Stockholm vid halv tre tiden, då vi köpte Stockholmskortet och tog en taxi till vårt boende för de tre kommande dagarna. De låg på Södermalm :)
Efter incheckningen gick vi runt på Södermalm och hamnade sedan i Gamla Stan och dessa alla underbara butiker längst med gatorna! Åt även på Tacobar.

Nu blir det bildbomb!
Babe
Mycket finare i första klass må jag säga!
Lobbyn


Lobbyn


Katarinahissen
Nicco <3


Babe <3
Tänk att käka den fotbollen!


Yummie!


För lite mer än ett år sedan, så stod Victoria och Daniel här :)
Den minsta gränden
Häftiga dessa var!
Gick upp till ett underbart fik och satte oss här


Hallonsorbet och choklad från Sia. Rätt lustigt att man ska åka till Stockholm och få halländsk glass, där man har anktnyningar till.


Hade underbar utsikt!
Så var vår första dag slut :)

Hemma igen

publicerat i Min vardag;
Känns riktigt trist
Har haft en underbar helg och nu är de över... Men ska vara där hela vecka 28 och de ska bli så underbart! Jag har fortfarande inte blivit moster... Så om h*n kommit till helgen ska vi nog åka upp. Inget säkert ännu. Idag har vi handlat lite inför imorgon på tåget. En massa tidningar och sånt :) Ska bli kul att komma bort :)

Lördags
Då kom mammas kusin och hennes man och deras son och så var vi 10 runt middagsbordet! Mycket trevligt. Så här kommer bilder ifrån igår :)


Campingen sålde macarones! Mycket bättre än de jag köpte för ett tag sen!
Det var trubadur kväll senare på kvällen.Min midsommar

publicerat i Min vardag;
Så var årets midsommar slut
På förmiddagen var inte vädret något speciellt, men sen kom solen och det blev klarblå himmel!! Underbart! Sen på kvällen regnade de något, men vad gjorde de! Midsommarvädret är som de är och inget man kan göra åt. Jag hade en underbar midsommar i alla fall! Här kommer bilder ifrån gårdagen, resten kommer senare!
Min pappa har varit konditor en gång i tiden!
Här blev det dans på kvällen :)


Välkomstdrink blev det när våra gäster kom!


Jag och älskade syster


Den nya sommarcidern


På kvällen fram till kanske 00.00 spelade ett band på campingen. Sådär bra må jag säga... Olyckligtvis fick jag med en som ramlade när jag tog detta kort...