lite arg hit och dit.

Ja, nu var det några dagar sedan som jag skrev och ja. Jag har inte varit på humör för att skriva... Mitt pms har börjat och därefter kom mensen. Trevligt. Nej. Känner mej hemsk när jag skäller ut alla hit och dit. Speciellt min pojkvän. Han får stå ut med mycket han. Stackarn.

Var hemma i helgen ju och fick då veta, vilket jag inte egentligen skulle få veta, att en ny kull med kattungar har anlänt... Detta betyder fyra nya liv som betyder nya hem. Vi fick de två andra kullarna att få hem, men denna gången vet jag inte hur det kommer att gå. Kanske inte är någon som vill ha. Men, men. Vi får väl se. En ser ut som Sid, vilket är faaarligt. Då vill jag bara ha den.

Sedan kom vi hem till Halmstad igen i söndags och tittade då på Andra Avenyn och Parlamentet. Sedan gick vi och handlade lite och sedan nanade vi.

I går var det som vanligt dags för en ny vecka i skolan oc först hade vi franska. Jag fick G- på mitt prov. MKT bättre än IG! Sen skiter jag i om det blir G- eller så. Bara jag får det där G:et. Gick sedan tillsammans med Emme till skolan och åt lunch. Väldigt god mat, men vad man blev mätt. Jag åt fisk, schnitzel och sallad. Gott.

Efter lunchen skulle jag prata med min mentor. Jag hade innan lunch lagt en ledighetsansökan om att vara ledig den 15 oktober. Men nejdå, det skulle jag ju givetvis inte få vara! Han tyckte att det var mitt i veckan på en skoldag och man kunde inte göra så. Detta är faktiskt på min praktik och då är det inte lika viktigt som att man missar en skoldag. Men, men. Blev så arg så att jag gick därifrån. Kunde inte tala med honom. Stefan blev ju också arg. Vi hade ju redan bokat denna resan och så. Men jag ska sjukanmäla mej den dagen. Kan ju inte bara skita i att åka.

Ringde också runt till praktikplatser, men inte en enda sa ja. Trodde att Länssjukhuset skulle säga ja, men de sa nej efter om och men. Så nu har jag ingen praktik. Kommer att få vara i skolan istället. Kul... eller inte.

overandout.

inte en gång till...

Åkej, en gång kan jag klara, men inte att det ska behöva hända två gånger. En i tisdags och en nu idag. Så vad hände denna gången då? Jo, vi var på väg hem från Maxi, då vi skulle ta "fågelvägen" som det heter, alltså en närmare väg. Det var på en gräsplätt och den skulle ju såklart vara ojämn >__< Så jag trodde ju inte att något skulle hända, så jag gick med Stefans hand i min och då hände det. Jag vrickade foten, samma fot som innan. Jag trodde jag skulle dö. Det gjorde ondare än förra gången och en man kom fram och frågade vad som hänt, då jag sa att jag vrickat foten och han gav mej ett par vänliga ord som: Lycka till, hoppas du blir bättre :) Han tänkte säkert hjälpa mej hem om jag bara bett om det.

Så när vi kom hem lindade bejbi om min fot och la den i högläge. Han hämtade min laptop och kopplade in Internet, som sedan inte funkade och så fick jag gå in på rummet och vara där istället. De åkte till Stenalyckan och jag ringde runt till praktikplatser som Frotté och Radio Halland. Frotté hade fullt, men Radio Halland skulle jag ringa till imorgon, då den ansvarige fanns på plats. Så jag hoppas :) Ringde också till tatueringsstudion, som ligger här borta och jag sa att jag undrade hur mycket det skulle kunna kosta att tatuera in ett hjärta mellan tummen & pekfingret, då han sa att han helst inte gör det när det är ens första tatuering, för att det syns så väl där. Åkej... Och han sa att jag skulle tänka ett tag till innan jag gör det. :/

Nu snart ska vi titta Sjukhuset, sedan en halvtimme på Idol och sist Andra Avenyn. Sedan vet jag inte vad det är mer att se :) Ska i alla fall vara hemma imon, skönt och vila upp foten :)

Dessa snygga vinglas med Marilyn Monroe kom bejbi med till mej idag :) Jag lånade pengar va honom till dem. Tyckte dem var sååå snygga! Han köpte också två muggar, som jag inte bett om. Naw <3

overandout.


franskaprov - tummen upp :)

Älsklingen la sig ute i soffan och tittade teve, han kunde inte sova. Jag somnade om och efter 1,5 timme var jag tvungen att gå upp för att hinna med bussen. Vi var fyra stycken som gjorde provet, en kunde inte eftersom hon varit utomlands och en annan gick steg två och hade inte samma bok. Så det var skönt att vi var lite, jag lär mej mer då och får mer uppmärksamhet då jag behöver hjälp :)

Pratade med den tjej som skulle vara modell till mitt projektarbete... I och med att jag är så blyg, så tvekar hon. För hon tror att jag inte kommer att våga prata med henne. Om man är blyg, så är det inte sååå lätt att bara gå fram till en person man aldrig snackat med på riktigt och bara börja snacka. Det funkar inte så. Inte för mej i alla fall. Men jag vet att jag kommer att kunna prata med henne, men det är första gången som man ska prata med någon, som jag tycker är jobbigt. Men jag vill att detta ska bli perfekt, så jag måste lägga undan blygheten.

Hade som sagt ett franskaprov, gjorde om det och det gick bra tyckte jag. Svarade på allt, men om det är rätt vet jag inte förräns på måndag ^^. Usch. Hatar att gå och vänta på något som jag ville veta NU. Jag hoppas jag fick godkänt i alla fall :D

Imorgon är det en lång dag som väntar... tre lektioner fram till klockan kvart i fyra, då jag ska till Norra Station där Stefan väntar och vi tar bussen till Ljungby. Hem ljuva hem <3 Skönt att byta miljö lite och vara på hemmaplan och träffa min älskade katt Sid<3.

Ikväll blir det förhoppningsvis mys framför teven med Idol och Andra Avenyn som jag tror idag är en timme, så vet inte om det blir Idol. Måste plugga till naturkunskapsprovet som vi har imorgon också :) usch.

Igår hade Oskyldigt dömd premiär på fyran och jag tyckte det var bra, men de gick så fort och de dök alla fyra upp hela tiden hos dessa tre poliser som hade med mordet att göra... Kanske bara jag som tycker att det var så ^^.

Ska nu snart till Maxi och handla lite, sedan måååste jag plugga.

overandout.