0 Läs mer >>
Ja, nu var det några dagar sedan som jag skrev och ja. Jag har inte varit på humör för att skriva... Mitt pms har börjat och därefter kom mensen. Trevligt. Nej. Känner mej hemsk när jag skäller ut alla hit och dit. Speciellt min pojkvän. Han får stå ut med mycket han. Stackarn.

Var hemma i helgen ju och fick då veta, vilket jag inte egentligen skulle få veta, att en ny kull med kattungar har anlänt... Detta betyder fyra nya liv som betyder nya hem. Vi fick de två andra kullarna att få hem, men denna gången vet jag inte hur det kommer att gå. Kanske inte är någon som vill ha. Men, men. Vi får väl se. En ser ut som Sid, vilket är faaarligt. Då vill jag bara ha den.

Sedan kom vi hem till Halmstad igen i söndags och tittade då på Andra Avenyn och Parlamentet. Sedan gick vi och handlade lite och sedan nanade vi.

I går var det som vanligt dags för en ny vecka i skolan oc först hade vi franska. Jag fick G- på mitt prov. MKT bättre än IG! Sen skiter jag i om det blir G- eller så. Bara jag får det där G:et. Gick sedan tillsammans med Emme till skolan och åt lunch. Väldigt god mat, men vad man blev mätt. Jag åt fisk, schnitzel och sallad. Gott.

Efter lunchen skulle jag prata med min mentor. Jag hade innan lunch lagt en ledighetsansökan om att vara ledig den 15 oktober. Men nejdå, det skulle jag ju givetvis inte få vara! Han tyckte att det var mitt i veckan på en skoldag och man kunde inte göra så. Detta är faktiskt på min praktik och då är det inte lika viktigt som att man missar en skoldag. Men, men. Blev så arg så att jag gick därifrån. Kunde inte tala med honom. Stefan blev ju också arg. Vi hade ju redan bokat denna resan och så. Men jag ska sjukanmäla mej den dagen. Kan ju inte bara skita i att åka.

Ringde också runt till praktikplatser, men inte en enda sa ja. Trodde att Länssjukhuset skulle säga ja, men de sa nej efter om och men. Så nu har jag ingen praktik. Kommer att få vara i skolan istället. Kul... eller inte.

overandout.

lite arg hit och dit.

0 Läs mer >>
Åkej, en gång kan jag klara, men inte att det ska behöva hända två gånger. En i tisdags och en nu idag. Så vad hände denna gången då? Jo, vi var på väg hem från Maxi, då vi skulle ta "fågelvägen" som det heter, alltså en närmare väg. Det var på en gräsplätt och den skulle ju såklart vara ojämn >__< Så jag trodde ju inte att något skulle hända, så jag gick med Stefans hand i min och då hände det. Jag vrickade foten, samma fot som innan. Jag trodde jag skulle dö. Det gjorde ondare än förra gången och en man kom fram och frågade vad som hänt, då jag sa att jag vrickat foten och han gav mej ett par vänliga ord som: Lycka till, hoppas du blir bättre :) Han tänkte säkert hjälpa mej hem om jag bara bett om det.

Så när vi kom hem lindade bejbi om min fot och la den i högläge. Han hämtade min laptop och kopplade in Internet, som sedan inte funkade och så fick jag gå in på rummet och vara där istället. De åkte till Stenalyckan och jag ringde runt till praktikplatser som Frotté och Radio Halland. Frotté hade fullt, men Radio Halland skulle jag ringa till imorgon, då den ansvarige fanns på plats. Så jag hoppas :) Ringde också till tatueringsstudion, som ligger här borta och jag sa att jag undrade hur mycket det skulle kunna kosta att tatuera in ett hjärta mellan tummen & pekfingret, då han sa att han helst inte gör det när det är ens första tatuering, för att det syns så väl där. Åkej... Och han sa att jag skulle tänka ett tag till innan jag gör det. :/

Nu snart ska vi titta Sjukhuset, sedan en halvtimme på Idol och sist Andra Avenyn. Sedan vet jag inte vad det är mer att se :) Ska i alla fall vara hemma imon, skönt och vila upp foten :)

Dessa snygga vinglas med Marilyn Monroe kom bejbi med till mej idag :) Jag lånade pengar va honom till dem. Tyckte dem var sååå snygga! Han köpte också två muggar, som jag inte bett om. Naw <3

overandout.


inte en gång till...

0 Läs mer >>
Älsklingen la sig ute i soffan och tittade teve, han kunde inte sova. Jag somnade om och efter 1,5 timme var jag tvungen att gå upp för att hinna med bussen. Vi var fyra stycken som gjorde provet, en kunde inte eftersom hon varit utomlands och en annan gick steg två och hade inte samma bok. Så det var skönt att vi var lite, jag lär mej mer då och får mer uppmärksamhet då jag behöver hjälp :)

Pratade med den tjej som skulle vara modell till mitt projektarbete... I och med att jag är så blyg, så tvekar hon. För hon tror att jag inte kommer att våga prata med henne. Om man är blyg, så är det inte sååå lätt att bara gå fram till en person man aldrig snackat med på riktigt och bara börja snacka. Det funkar inte så. Inte för mej i alla fall. Men jag vet att jag kommer att kunna prata med henne, men det är första gången som man ska prata med någon, som jag tycker är jobbigt. Men jag vill att detta ska bli perfekt, så jag måste lägga undan blygheten.

Hade som sagt ett franskaprov, gjorde om det och det gick bra tyckte jag. Svarade på allt, men om det är rätt vet jag inte förräns på måndag ^^. Usch. Hatar att gå och vänta på något som jag ville veta NU. Jag hoppas jag fick godkänt i alla fall :D

Imorgon är det en lång dag som väntar... tre lektioner fram till klockan kvart i fyra, då jag ska till Norra Station där Stefan väntar och vi tar bussen till Ljungby. Hem ljuva hem <3 Skönt att byta miljö lite och vara på hemmaplan och träffa min älskade katt Sid<3.

Ikväll blir det förhoppningsvis mys framför teven med Idol och Andra Avenyn som jag tror idag är en timme, så vet inte om det blir Idol. Måste plugga till naturkunskapsprovet som vi har imorgon också :) usch.

Igår hade Oskyldigt dömd premiär på fyran och jag tyckte det var bra, men de gick så fort och de dök alla fyra upp hela tiden hos dessa tre poliser som hade med mordet att göra... Kanske bara jag som tycker att det var så ^^.

Ska nu snart till Maxi och handla lite, sedan måååste jag plugga.

overandout.
franskaprov - tummen ...

0 Läs mer >>
Jag var hemma idag för att vila foten. Jag har fortfarande lite ont och haltar. Inte kul att vara i skolan till fyra och ha ont. Ändrade mej alltså när jag egentligen skulle till skolan. Jag tänkte igenom det och jag ville inte belasta den för mkt.

Satte mej och spelade The Sims 2 innan Nilla kom hem, då jag duschade och bestämde mej för att plugga. Då kom Stefan hem och pluggandet fick ligga åt sidan. Sov tillsammans med han i två timmar, efter att vi rett ut ett bråk och vi sa förlåt och blev sams igen. Som tur var.

Ikväll börjar den nya serien Oskyldigt dömd och den ska vi se :) Idol är också och det får man ju inte missa.

Har inte skrivit något mer på min bok :/ har verkligen ingen inspiration. Kanske får det efter att jag pratat med Nathalies mamma :) Annars vetifan hur jag ska göra....

Har ännu inte fått prova min nya jacka :/ men imorgon ska jag till skolan, har bara en lektion som är franska på Blanka, haha, där rimmade det :) Det värsta är bara trapporna... Det är liksom fem trappor upp till lektionssalen. Kommer säkert att komma försent. Men jag ska ta en tidig buss, så jag inte gör det. Vill ha en bra plats till provet :)

Ska plugga naturkunskap också, eftersom vi har prov på fredag :/ ångest var ordet... haha.

overandout.


fotjävel.

0 Läs mer >>
Tror nog inte att jag suttit såhär tidigt framför datorn. Jag skulle gärna sovit lite till, men efter att älsklingen gick, så kunde jag inte somna om. Så nu har jag kollat mina grejjer här på internet och ska snart hoppa in i duschen.

Har idag en hel lektion fram tills klockan fyra... jag tror jag dör. Seriöst. 6 timmar i skolan. Det kanske ni tycker är mycket, men vafan, en heeeel lektion där man ska sitta framför datorn... nej, inte trevligt. Sedan är inte detta ämnet sååå kul heller. Design & Information. Usch.

Igår tog jag kontakt med den tjej som jag vill ska vara modell till framsidan av min bok. Ska ta minst fem olika bilder och sedan välja vilken som kommer bli bäst. Har tänkt igenom två av bilderna och jag hoppas detta kommer bli bra. Varför jag valt denna tjej, är för att jag föreställt mej tjejen i rock-punk stil och det har denna tjejen. Vi får se hur detta kommer att sluta. Jag hoppas att jag kommer bli nöjd till 150 %.

Imorgon har jag prov i franska igen och jag vill gärna göra detta på måndag, eftersom jag har ett naturkunskapsprov på fredag, som jag inte pluggat alls till... jag är hemsk. Jag har typ missat tre lektioner med, så det känns som att jag inte kommer att klara det... Men jag får väl prata med Simone och fråga om jag kan få göra det någon annan gång när jag är förberedd. Men ska kolla idag när jag kommer hem... vid typ tjugo i fem eller nått.. zZzz

På fredag ska jag och bejbi hem till mej i Ljungby. Det kommer bli såå skönt. Jag har inte vatt hemma på två veckor tror jag... eller en och det är ändå skönt att få komma hem.

Ska säga till älsklingen att han ska ringa till lokalen som vi ska hyra mellan den 1-5 juni nästa år. Till studenten. Och jag hoppas att det kommer mkt folk, annars är det ingen idé att hyra den för 1 300 kr.

overandout.

tidig morgon.

0 Läs mer >>
Igår kväll fick jag nog en tre timmars sjukdom. Jag fick en otrolig huvudvärk och jag ville bara bort från allt ljus. Och det löste jag igenom att lägga täcket för mitt huvud, men ja, då jag fick jag ju ingen luft ^^ så istället vände jag mej om mot soffan och somnade. Vid 22:55 eller 23:55, väckte Stefan mej och sa att vi skulle nana. Jag var såååå trött och jag hade kallsvettats i pannan. Äckligt.

Vi gick och la oss och jag somnade med en gång. Så skönt. Men klockan halv sju, ringde våra mobiler på väckning och det var dags att stiga upp :/ Jag var både pigg och trött. Men mest trött ^^. Åkte väldigt tidigt till skolan och pratade med Zed. Sedan hade vi projekt som lektion, då vi hade diskussionsgrupp och sedan lite teori.

Efter det började vi med den andra och sista lektionen; Design & kommunikation. Som vi har till klockan fyra.... Hmn... Somnar snart. Och nu är bara klockan halv ett... Ska sitta här i några timmar till :/

Ikväll blir det nog mer mys framför teven med fullspäckade program; Maria Wern - Främmande fågel, Idol, Sjukhuset och Andra Avenyn. Idol och Andra Avenyn kommer att krocka, men Idol kan man missa :) Kommer nog nana när jag kommer hem.

Till mitt projekt, som är att skriva en bok, med droger som ämne och jag ska då intervjua en klasskompis mamma, som har en del erfarenhet av detta. Jag vill ju veta hur man bli påverkad, hur man kan ta sig ur det osv. Jag hoppas att jag får ut någonting av det, som jag kommer att hjälpa mej.

 Och stackars min klasskompis Ida, som har blivit bestulen på 800 kr. De hade snott hennes plånbok och idag blev den upphittad. Tur att ingenting annat var borta, men 800 kr är mkt pengar....

Pratade med Nicco igår, det är hon som ska baka tårtorna till studenten. Det ska nu bli en rosa och en blå studentmössa. Och jag hoppas att de kommer bli goda :) På min sida om alla kommer, så kommer vi att bli 45 stycken + kanske 25 stycken som är Stefans släkt. Han har ännu inte skrivit upp dem ^^. Vi ska bjuda på smörgåstårta, kycklingsallad, något vegetariskt. Något enkelt och lätt. Sedan efterrätt och så. Mums.

overandout.

snark... zZzz

0 Läs mer >>
Idag är det söndag och det innebär att imon är det skola igen. Jag har bara en lektion, men då är det prov och jag har inte övat någonting. Det är franska, så jag liksom bryr mej inte om det ämnet. Men, men. Det får gå precis hur som helslt.

Dagen började med att jag duschade, åt frukost och tittade på filmen Alpha dog med bejbi. Sedan åkte han och hans mor till Stenalyckan och han fyllde på mitt busskort, så nu kan jag åka till den 20 oktober :)

Kom idag på att jag kanske skulle tatuera in något som minne för min måmå som dog för 1,5 år sedan. Jag saknar henne något enormt och det är så overkligt att hon är borta :/ Vet bara inte vad. Jag hade ju tänkt mej ett hjärta och en oxe på vardera hand, men vad ska jag då göra för att hedra henne eller vad man säger? Skriva hennes namn i hjärtat? Hmn... vet inte vad jag ska göra. Få ta ett snack med älsklingen när han kommer hem och några till :)

Ikväll börjar Andra Avenyn på ettan klockan åtta :) Vad man har längtat :) Men det kanske inte blir lika bra som första säsongen, eftersom några roller är borta :/ Hmn... Återstår att se. Dessutom ska jag också se One Tree Hill och vad som händer med lille Jamie, efter att han ramlat i poolen. Vill ju inte att Haley och Nathan ska göra slut!! Men otrohet är nog det idiotiska man kan göra. Men han hade ju inte heller gjort något med hon där vad hon hette. Bara en kyss.... hmn.. Åkej, det kanke är illa nog.

overandout.

vill tatuera in denna med.

söndag.

0 Läs mer >>
Kom hem för 5,5 timmar sedan. Jag har vatt i Helsingborg med min pojkvän, hans mamma och hans bror. Jag hittade sååå snygga möbler, men har man ingenstans att ställa dem, så kan man heller inte köpa dem :/ Men jag fick en rosa laptop väska :D jag har behövt en och tänkte köpa en för 499 kr, men vafan, denna var ROSA. Jag ÄLSKAR rosa. Så för 149 kr var den min :D Dessutom blev det en vas, en blomma, en lampa, schampoo och handkräm i rosa :D samt en söööt kanin :D
 


Åt mat också på Ikea och jag säger att man fick MKT mer för pengarna när man åt på Ikea i Jkpg! Men det var gott och som vanligt ville jag ha något annat när jag sett vad någon annan tog ^^ jag har beslutsånget :) Jag tog texmexwrap.

Efter Ikea kan många tro att vi gick in på Väla, men alla var så nöjda, så vi drog till Ängelholm där vi gick på Leksaksmagasinet och jag fick silver och guldpenna till min scrapbook och presentpåsar med döskallar på, som jag ska ha till något speciellt ^^ Men det blir ju inte kul om jag berättar!

Sedan gick vi lite på Överskottsbolaget och någon skoaffär, där jag hittade en skitsöt liten kuvertväska för 100 kr, men den blev inte min.

Var hemma vid tre alltså, då älsklingen vilade middag och jag tittade på tre avsnitt av Top Model. Ska snart titta Svensson, svensson. Mys.

Dessa blommor fick jag av Stefan igår :D


overandout

ikea idag :)

1 Läs mer >>
Igår var det lite jobbig kväll. Bråkade med min älskade Stefan och jag HATAR att bråka med honom. Men idag löste sig allt och han skrev ett sådant gulligt mess :) Jag försov mej, så jag stannade hemma, hade bara en lektion på morgonen. Och jag slappade framför teven med först Rix Morron Zoo, innan bejbi åkte till skolan. Sedan slappade jag :)

När bejbi kom hem, så myste vi framför teven innan vi tog bussen in till stan för att ta ut pengar, ta en annan buss för att komma till Siba, där vi köpte en ny datasladd till min laptop. Den andra ville inte längre, det var två jack i den och datorn stängdes så fort man rörde sladden. Så nu har jag en ny och jag hoppas att denna kommer funka. Det är 20 watt för mycket och det kunde inte skada datorn sa han på Siba, men ja, om det nu gör det, så får vi ju skadestånd eller vad det heter ^^. Ska också köpa en ny dataväska någongång av studiebidraget. Hittade en skitfin på Siba.

Tog bussen in till stan igen, där vi skulle möta upp Stefans mamma, men hon skulle inte komma in förrän vid åtta, från hennes kompis, så vi åkte hem igen och jag har nu duschat. Ska kolla på Sjukhuset och Idol, sedan handla. Måste ha något till imorgon på naturkunskapen. Har en tretimmarslektion och vi ska vara på stranden i Tylösand.

Slutar skolan kvart i fyra imon - segt. Efter det ska jag nog träffa min vän Sophie som jag inte träffat på ett år (!) och vi ska snacka skit och ha kul :)

overandout.

äntligen nu datasladd...

0 Läs mer >>
Idag har jag haft studiedag - lycka <3 Jag sov till elva och åt sedan frukost. Parkerade mej i soffan med datorn lite läxor. Gjorde svenska läxan tills på fredag och de sista fyra frågorna var otroligt jobbiga, så jag gjorde inte dem ^^. Tittade på två avsnitt av Hem till gården på fyran och sedan blev jag klar med läxan. Wihooo!

Bejbi kom hem vid typ halv fyra, då vi tog bussen till Eurostop för att titta efter ny datasladd och ett usb-minne, eftersom Stefan tog sönder mitt :P Så jag fick ett nytt och han på Teknikmagasinet hade en datasladd, kostade 450 kr, men detta var inte HP, som min data är. Så jag och bejb gick till SIba, där de hade en HP sladd - för 600 kr. Pappa ringde och jag skulle titta på Clas Ohlssons imon om de hade någon där, annars får det bli någon av de andra.

Dessutom har mamma und pappa gått med på att vi bokar lokalen till studenten som jag och Stefan ska ha tillsammans :) 2000 kr för tre dagar :) På menyn kommer det bli smörgåstårta, något vegetariskt, kycklingssallad. Till efterrätt chips, godis och tårta som jag själv designat :) Kommer bli en chokladtårta med hallon och rosa marsipan, samt en studentmössa på. En rosa sådan och en blå sådan. En till mej, en till Stefan. Och till det någon kaka eller någon paj. Något att se framemot :)

Idag skulle jag ringt till två tidningar om praktik, men får göra det imon. Jag skulle också ringa till tatueringsstudion, för att höra hur mycket det kostar med att göra två småsaker, ungefär 2x2 cm stora. Det ska bli ett hjärta och mitt stjärntecken oxen. Dessa ska sitta på en varsin hand, mellan pekfingret och tummen. Kommer bli så fint så :)

Nu vid halv åtta ska jag och bejbi mysa framför teven med Sjukhuset, Idol och Efterlyst. Sedan ska vi mysa ännu mer ;) Jag tyckte väldigt mycket om den nya serien som var igår; Maria Wern - Främmande fågel. Så sevärd!

overandout.studiedag :D

0 Läs mer >>
Hade först en projekt lektion, där vi typ inte gjorde något mer än att ha teori. Jag kan ju säg att det inte går såå himla bra med att skriva. Jag har ingen inspiration alls. >__< Känns som om att jag inte kan skriva. Fan. Jag vill ju skriva och jag måste få inspiration nu, annars kommer jag nog aldrig bli klar >___< Jag ska skriva i några timmar imorgon, då jag har studiedag :D lycka. När jag tittade i kalendern, så blev jag sååå glad.

Men även om jag har studiedag imon, så är jag inte riktigt ledig. Jag ska som sagt skriva på projektet, göra svenska och idrottsläxa, ringa tatoostudion; Frotté och Image. Sen lyssna på Svindlande Höjder av Emily Brontë. Mycket som ska göras.

Har nu alltså bestämt mej för att tatuera in ett hjärta och stjärntecknet oxen, mellan tummen och pekfingret. Hjärtat ska vara på vänstra handen och oxen på den högra. Jag vill börja med något litet och så. Får se när detta händer.

overandout.

jobbig dag i skolan

0 Läs mer >>
Så var det ännu en vecka (?!) att se framemot. I fredags när vi åkte hem till mej i Ljungby, så ville jag inte riktigt att helgen skulle ta slut. Vi kom till Ljungby vid klockan sex, då det stod en moppe parkerad på parkeringen. Det såg ut som att det var min kompis Mia, men jag visste inte. Hon tittade på mej hela tiden och jag tittade på henne, men eftersom hon hade en hjälm, så kunde jag inte se om det var hon eller inte. Hon kom ju inte heller fram och hälsade, så jag kunde ju inte veta. Vilket var väldigt synd, eftersom jag ville att vi skulle talas vid. Hade inte träffat henne på flera månader och vi har haft lite problem. Dessutom tror jag inte att jag har hennes rätta nummer.

Fredagskvällen inleddes med att vi åt tacoryta. Vilket innebär att man har köttfärs, creme fraiche och majs i en form och till det ris och tacochips. SÅ GOTT! Sedan tittade vi på den avslutande delen av filmen Music and lyrics som jag och Stefan missade slutet på. Den var åkej :) Låten var väldigt fin :) http://www.youtube.com/watch?v=1T1__d7oVfA  Sedan tittade vi på Doobidoo och filmen Temptation Island som jag köpt på tradera. Sedan gick vi och nanade :)

Lördagen började med med att vi åkte till Markaryds marknad och jag hittade några saker jag ville ha, men hade inga pengar :/ Vi stannade i några timmar och jag och Stefan fick en varsin munk av mamma :)

Vid halv fyra åkte vi till Blekinge för att fira min kusin Emma som fyllde 17 år. Hälsade i hand på ca 25 pers ^^ . Jobbigt. Vi fick exotisk kasslergryta, som är med kassler, paprika, ananas och purjolök. Och till det - till min lycka - ris :D Jag älskar ris. ^^. Jag och älsklingen gick en runda i kvarteret efter maten och det var mysigt. Pratade lite om framtidsplaner :) Sedan gick vi tillbaka och fick godis och chips. Och sedan efterrätt. Vilket blev äppelpaj och kaka + glass och vaniljsås. Vid halv elva ungefär åkte vi hem.

Igår blev det mys med Lånta fjädrar som är med Robert Gustavsson, Susanne Reuter och Peter Dalle. Den var rolig :)
Åkte med bussen från Ljungby till Halmstad vid klockan fyra. När vi kom till Halmstad, handlade vi lite och myste sedan framför teven.

overandout.

huset jag ritade på pappersduken på kalaset.

ny vecka.