tågresa i fem timmar

Jag är trött
Och det kanske är förståeligt, eftersom man igår fick avbryta vistelsen i stugan i underbara Sölvesborg, för att åka till Halmstad. Anledning? Jo, Stefans pappa hade fått näthinnelossning som vi trodde. Han var tvungen att opereras omedelbart och detta betydde att vi var tvungna att åka hem för att ta hand om bilen som stod på sjukhusparkeringen och katterna Sture och Sigge.

Resan började
Och jag handlade för mitt presentkort på ICA Supermarket. Det blev Veckans NU! och en korsordstidning. Vår resa kom till Kristianstad och sedan mot Malmö. När vi kom till Malmö hade vi åtta minuter på oss att hitta till nästa tåg och vi hann, trots att vi inte visste alls vart vi skulle. Malmötåget gick till Ängelholm, där vi trodde att vi skulle hinna att äta något. Jovisst, vi hade hunnit, men att ge 60 kr för en bagette på ett ställe som det där på stationen, ville vi absolut inte ha. Så hungern fick lida lite till. I Ängelholm fick vi ta en ersättningsbuss som skulle gå till Laholm och därifrån skulle vi ta tåget till Halmstad. I fem timmar satt vi alltså på tåget. I Halmstad kom Stefans farbror och hämtade oss. Sedan körde vi rakt mot Max för att äta. Efter det gick vi en runda på Marinfestivalen och sedan hem en runda till Nilla, där vi fick glass. Men vi var så trötta, så vi åkte hem efter en timme ungefär. Och samma kväll övningskörde jag lite :)

Idag vaknade vi vid elva
Åt frukost och sitter nu i bilen på väg mot Helsingborg. Åkte inom Teddykompaniet i Båstad där jag fick en rosa sak av älskling. Elly hette hon visst ^^. Ska nu vidare mot Helsingborg alltså, där vi ska handla gottimat till ikväll :)