tågresa i fem timmar

Jag är trött
Och det kanske är förståeligt, eftersom man igår fick avbryta vistelsen i stugan i underbara Sölvesborg, för att åka till Halmstad. Anledning? Jo, Stefans pappa hade fått näthinnelossning som vi trodde. Han var tvungen att opereras omedelbart och detta betydde att vi var tvungna att åka hem för att ta hand om bilen som stod på sjukhusparkeringen och katterna Sture och Sigge.

Resan började
Och jag handlade för mitt presentkort på ICA Supermarket. Det blev Veckans NU! och en korsordstidning. Vår resa kom till Kristianstad och sedan mot Malmö. När vi kom till Malmö hade vi åtta minuter på oss att hitta till nästa tåg och vi hann, trots att vi inte visste alls vart vi skulle. Malmötåget gick till Ängelholm, där vi trodde att vi skulle hinna att äta något. Jovisst, vi hade hunnit, men att ge 60 kr för en bagette på ett ställe som det där på stationen, ville vi absolut inte ha. Så hungern fick lida lite till. I Ängelholm fick vi ta en ersättningsbuss som skulle gå till Laholm och därifrån skulle vi ta tåget till Halmstad. I fem timmar satt vi alltså på tåget. I Halmstad kom Stefans farbror och hämtade oss. Sedan körde vi rakt mot Max för att äta. Efter det gick vi en runda på Marinfestivalen och sedan hem en runda till Nilla, där vi fick glass. Men vi var så trötta, så vi åkte hem efter en timme ungefär. Och samma kväll övningskörde jag lite :)

Idag vaknade vi vid elva
Åt frukost och sitter nu i bilen på väg mot Helsingborg. Åkte inom Teddykompaniet i Båstad där jag fick en rosa sak av älskling. Elly hette hon visst ^^. Ska nu vidare mot Helsingborg alltså, där vi ska handla gottimat till ikväll :)


sommarvädret är tillbaka

Hej alla glada!
När vi kom måndags var det inte särskilt fint väder. Men nu idag är det strålande solsken och ganska varmt. Sitter på Tors Brygga tillsammans med kusinen Matilda och Stefan. De har badat. Jag känner inte riktigt för att bada... Känner mej inte bekväm. Resten av gänget, som kusin Johanna, mamma och Åsa är och handlar. Gubbarna sitter nog där hemma och snackar skit. Ska se om vi inte kan spela lite minigolf idag. Ikväll blir det grillning och bingorunda :) Och skitprat kanske ;)

På söndag ska vi hem
Det känns både bra och inte. Man vill ha mer och mer sommar. Men sen har vi ganska mycket att se framemot. Kanske skulle vi till Kolmården och till mina älskade delfiner :D Vetifan hur det ska gå för mej. Jag kommer nog vara där flera gånger samma dag ;) Första gången jag var där på kanske fem år, var då jag var 13 eller 14 år. Jag rös i hela kroppen och jag blev nästan tårögd. Jag hade fått se mitt favoritdjur. Tyvärr hade man ingen egen digitalkamera då ^^. Men nu iår när vi ska dit, så kommer jag ta en massa kort. Sen har vi att se framemot vad anställningsintervjun som Stefan var på. Se vad den leder till.

Jag skickade ju fem stycken ansökningar
Och jag undrar lite vad jag ska ta mej till om de inte hör av sej. Usch. Vill inte ens tänka på det ^^.


ny bok

Just nu håller jag på att skriva en helt ny bok!
Började för ungefär tre veckor sedan och jag är mycket nöjd med handlingen, trots att jag bara skrivit ner ett par ynka rader. Just på handlingen också! Nicco fick läsa första kapitlet och hon älskade det :) Så här ser den framsida ut som ska smycka boken :) Nicco är på omslaget.