Nu drar vi!

Kommer nu inte att uppdatera
Kommer att fara till svärmor och fira nyår där och kommer då att vara där till söndagen. Så vi ses helt enkelt nästa år ;) Planeringen är att vi ska äta trerätters :)

Önskar er alla...

Nr 30 – Ett sista ögonblick (decemberutmaningen)

När jag träffade Stefan
Han fick upp intresset för mej på LunarStorm då man använde detta för tre år sedan - då hade jag ju inte heller hittat till Facebook. Så vi snackade där ett tag och sedan till MSN. Märkte hur jag fattade tycke för han och vi pratade om allting från himmel och jord. Har aldrig kunnat snacka med en person om allt och inget - en kille då. Kände mej så glad för att någon hade tagit kontakt med mej, då jag mådde dåligt. Det var samma år som min mormor hade gått bort.

Vi sågs
Men allting stämde inte. Det var inte alls som på MSN. Så känslorna på MSN fanns kvar, men inte i verkligheten. Sjukt egentligen. Men när vi tillbringade en hel helg tillsammans, så gick allting jättebra. Jag var kär.

Tre år senare
Nu sitter man här tillsammans med samma människa och jag är lika kär som jag var då. Min bästa vän.

Snart ska man lämna sitt bo

Känns skönt
Men ändå skrämmande. Jag och Stefan har varit ett par nu i 3 år och 3 månader och lite mer. Och nu är det då sagt att vi ska få vårt eget hem :) Den känslan är underbar! Jag ska få bo tillsammans med den man jag älskar och som också är min bästa vän. Vilken känsla! Alla förberedelserna är ju även de hur roliga som helst. Vi skapar ett hem tillsammans :)

Ja just det
Angående tavlan som tefan fick av mej. Det är en tjej som heter Ronja som gjort denna underbara tavla :) Stefan blir minst sagt glad när han fick den. KOLLA IN TJEJEN HÄR.