17 Läs mer >>
Kommer nu inte att uppdatera
Kommer att fara till svärmor och fira nyår där och kommer då att vara där till söndagen. Så vi ses helt enkelt nästa år ;) Planeringen är att vi ska äta trerätters :)

Önskar er alla...

Nu drar vi!

7 Läs mer >>
När jag träffade Stefan
Han fick upp intresset för mej på LunarStorm då man använde detta för tre år sedan - då hade jag ju inte heller hittat till Facebook. Så vi snackade där ett tag och sedan till MSN. Märkte hur jag fattade tycke för han och vi pratade om allting från himmel och jord. Har aldrig kunnat snacka med en person om allt och inget - en kille då. Kände mej så glad för att någon hade tagit kontakt med mej, då jag mådde dåligt. Det var samma år som min mormor hade gått bort.

Vi sågs
Men allting stämde inte. Det var inte alls som på MSN. Så känslorna på MSN fanns kvar, men inte i verkligheten. Sjukt egentligen. Men när vi tillbringade en hel helg tillsammans, så gick allting jättebra. Jag var kär.

Tre år senare
Nu sitter man här tillsammans med samma människa och jag är lika kär som jag var då. Min bästa vän.

Nr 30 – Ett sista ögo...

59 Läs mer >>
Känns skönt
Men ändå skrämmande. Jag och Stefan har varit ett par nu i 3 år och 3 månader och lite mer. Och nu är det då sagt att vi ska få vårt eget hem :) Den känslan är underbar! Jag ska få bo tillsammans med den man jag älskar och som också är min bästa vän. Vilken känsla! Alla förberedelserna är ju även de hur roliga som helst. Vi skapar ett hem tillsammans :)

Ja just det
Angående tavlan som tefan fick av mej. Det är en tjej som heter Ronja som gjort denna underbara tavla :) Stefan blir minst sagt glad när han fick den. KOLLA IN TJEJEN HÄR.

Snart ska man lämna s...

8 Läs mer >>
Oj vad svårt
Ambitionerna jag hade var ju att jag och Stefan skulle få ett eget hem och de har vi nu fått. Jag vill också ha ett jobb och leva lyckligt.

Nr 29 - Mina ambition...

38 Läs mer >>
Är det inte sjukt?
Snart har hela 2010 gått och snart är vi inne på ännu ett nytt år! Ett år som kommer vara fullt med roliga saker!
Bland annat:
Jag och Stefan kommer flytta till lägenhet.
Jag kommer bli moster!
Jag kommer fortsätta min utbildning till medialterapeut.
Kommer fylla 21.

Med massa fler roliga grejer. Sjukt vad tiden går fort!

3,5 dagar kvar på det...

17 Läs mer >>
Just nu
Saknar jag sommaren och sommarstugan. Känna värmen. Samtidigt saknar jag då man var liten och hade inga bekymmer (i alla fall nästan). Då man var yngre och man inte behövde vara vuxen. Man hade inga krav.

Nr 28 - Det här sakna...

29 Läs mer >>
Juldagen
Svärmor åkte hem vid tolv tiden, visade henne lägenheten innan hon åkte med bussen :) Sedan på kvällen var vi inne hos farbror och 'faster', då även kusinen och hans familj var med. Vi åt julbord och även lutfisk. Tradition det med. Sedan kom 'faster' på en lek. Hon visade tex en tomte, så skulle vi komma på julsånger med just tomte i, den som kom på den sista julsången, vann. Roligt faktiskt! Sedan fick vi gröt, då jag fick mandeln :) Mycket trevlig kväll!

Annandagen
Vi åkte till Helsingborg för att shoppa loss för vårt presentkort på IKEA. Vi hade en lista som vi faktiskt följde :) Hittade nästan allting som vi skulle ha också :) Köpte köksredskap, tallrikar, startpaket med kastruller och stekpanna med mera. Tre kassar och tre förpackningar vid sidan av fick vi med oss hem :) Härligt! Åkte sedan och hämtade min tidningshållare hos Terese, som bor i Irland numera, men de gick ju de med :) Trafiken var inte så rolig, då de var mycket, men vi kom hem till slut :)


Fick Irish Coffee hos farbror.

Juldagen och Annandag...

9 Läs mer >>
Sådär ja
Nu kommer lite uppdatering från mej och min julafton. Som ni redan vet så hade vi uppesittarkväll dagen innan julafton med bingolott och lite romerska bågar :) Stefan vann ju en ny lott och jag fotade lite den kvällen - såklart.


Tusse


Max


Lily

Julafton
Hade först lite frukost med Stefans bror och vi bytte lite julklappar. Stefan fick en tröja av sin mamma och jag fick två krokar som jag ska ha i det nya badrummet :) Av oss fick Nilla (Stefans mamma) en hatthylla som hon länge velat ha. Åkte sedan hemåt till oss, där vi delade ut fler julklappar. Vi fick grejer till lägenheten, såsom lila handdukar, drag på lakan, presentkort på IKEA för sammanlagt 1400 kr, bestick och en väggljushållare och lite annat :)

Kalle Anka
Jag börjar faktiskt bli lite trött på det programmet. Fast det är en tradition och den vill jag inte bryta. Kollade ändå, men det har blivit lite tjatigt faktiskt. Vid sex tiden åkte vi vidare till hela tjocka släkten. Vi åt stort julbord och umgicks och sedan blev det lite spel som hette Med andra ord som är skitkul. Lite mer julklappsutdelning och sedan vår 50 krs-present då jag fick en pläd och en chokladtomte, medan i Stefans paket fanns det en ljuslykta. Efter detta blev det gröt och även marängsviss.


Mina fina muggar jag hade beställt av mammas kusin, hon har målat dem själva :)


Julklappsutdelningen hemma


Julklapparna som skulle med till släkten


Denna fick jag av Stefan, smörgåsgrill :)


Syster och kusin Emma


Honey!


Kärleksparet Adam och kusin Johanna :)


Söte Ville!
Min julklapp till Stefan bland annat, fint va?!

Min julafton

1 Läs mer >>
Lätt!
I Blekinge någonstans (väljer att vara anonym med just vart vi har sommarstugan). Har haft den sommarstugan nästintill hela mitt liv och jag älskar att vara där. Varenda minut njuter man. Där finns många minnen :) Och att få visa Stefan det betyder oerhört mycket, då även han är helt förälskad i de :) Så underbart man har när man är där.Nr 27 – Min favoritpl...

11 Läs mer >>
SPINDLAR!
Behöver jag säga något mer? De allra minsta, bryr jag mej inte om, men när de är stora som enkronor och större, så gillar jag dem inte. Getingar är också något som jag inte alls tycker om. J-la djur! Det är nog mina största rädslor.

Nr 26 – Mina rädslor ...

28 Läs mer >>
Lite uppdatering
Dagen före julafton, skulle vi ju till Liseberg. Men vi ändrade oss, eftersom vi inte alls hade längtat lika mycket till Liseberg som första gången vi varit där. Det räckte tyckte vi med den gången :P Jul på Liseberg är ju jättefint, men vi var inte sugna helt enkelt. Istället drog vi på Laxbutiken i Heberg och käkade varmrökt lax med potatis och romsås. SUPERGOTT! Jag älskar varmrökt lax!

Till efterrätt
Stefan tog en pannacotta och jag tog en brownie. Mumma! Efter detta körde vi en runda till Falkenberg och sedan hem till svärmor i Halmstad igen. Shoppade lite där och även en bingolott till uppesittarkvällen - Stefan vann en ny lott till dagen innan nyårsafton och uppesittarkvällen var långtråkig faktiskt. De brukar ju hända så mycket, men i år var det mest reklam och långtråkigt.

JULAFTONSUPPDATERINGEN KOMMER EN ANNAN DAG, DÅ JAG GLÖMT SLADDEN HOS EN SLÄKTING ;)
Fick jättegott kaffe till!


Inne i Falkenberg

Dan före dopparedan

0 Läs mer >>
Vet inte om man ska kalla de
För 'lucka' längre, nu är det ju inte jul och det är ju ingen julkalender. Hmn. Ahja, det får vi komma på en annan dag isåfall :)

Vad menas med 'En första'
Det kan ju vara allt möjligt. Så idag hoppar jag över denna. Eftersom jag inte riktigt vet vad jag ska lägga in under 'En första'. Har så mycket att välja mellan. Så denna skiter vi i ;)

Lucka nr 25 - En förs...