0 Läs mer >>
Idag klockan tre fick vi veta den nya sessans namn
Som jag tidigare skrivit så trodde jag att det skulle bli någonting med Lilian och det blev det! Leonore Lilian Maria - Hertiginnan av Gotland! Och som jag trodde valde Prinsessan Madeleine och Chris moderna/vanliga namn. Leonore är för mig modernt och Lilian och Maria är väldigt traditionella namn. Väldigt fint!
 
 
Bild lånad från Aftonbladet.se

Lilla sessans namn...

0 Läs mer >>
I helgen
Ja, i fredags efter jobbet åkte vi direkt till svärmor. Vi hyrde filmer bland annat; Känn ingen sorg, en av Fjällback-serien och Hotell. Superbra filmer allihop! På lördagsmorgonen drog vi till Ullared :) Vi hade ett presentkort som skulle förbrukas :D Är riktigt nöjd med alla saker som vi handlade. Bland annat en ny skrivare till datorn. Även lite kläder, ny väska och en del till kalaset som ska vara till helgen. Massa fint! Nya gardiner bland annat med likadana örngott till vardagsrummet. Ja, hela helgen var lyckad! ♥
 
Spa-kväll
Så igår när vi kom hem, packade vi upp allt vi handlat. Så mycket fint! ♥ Sedan gick jag upp till min vän Amber och hade en riktig spa-kväll. Ögonbrynen blev fixade med både färg och med justering, mitt hår blev färgat och jag fick naglarna fixade. Lyx söndag! ♥ Tack going!
 
 Nya väskan! Liten och behändig!
 
Blev en hel del handlat! :)
 

MUMS för denna choklad!

Spa-kväll

0 Läs mer >>
Ända sedan jag var liten
Har jag haft en kärlek för kungahuset. Varje gång man var på biblioteket eller på bokbussen så lånade jag alltid böcker om kungafamiljen.
Så nu när både Victoria fick sin Estelle och när Madeleine fick en dotter den 20 februari, så blir jag alltid lika glad. Köper massvis med tidningar om detta då. Hihi. Och när de gifte sig med. Sparat alltihop. Hihi.
 
 

Royalist? Javisst!

1 Läs mer >>
Idag fyller min älskade man 25 år!
Så idag på morgonen blev det lite firande! Han fick en råsaftcentrifug som han har velat ha jättelänge. Han har även fått teaterbiljetter och ska få ännu en grej när han kommer hem! :) Ska vi äta tårta! Var nyss och åt lunch tillsammans. Blir kalas om 2 veckor!
 
 
Grattis älskling!

Min man fyller år!

0 Läs mer >>
Nu är jag inne på min tredje vecka
Och som jag tidigare skrivit så är det jätteroligt. I måndags fick jag åka bokbussen! Jag var en otroligt glad tjej! Man är liksom uppväxt med bokbussen, så att få se hur det går till bakom är superroligt!
Annars var jag på Access Bars byte igår. Vilken upplevelse! Totalt älskar dem träffarna!
På måndag fyller min man år! Vi ska ha kalas för honom för släkten helgen efter. Han fyller 25 år :) Jag börjar känna mig gammal! Haha! Jag fyller ju snart 24! Dessutom har jag börjat skriva igen! Ny bok är på gång :D

 
.
 

Dagarna flyter på

0 Läs mer >>
Två dagar i rad
Har jag varit med om visat upp surfplatta för de som är intresserad av detta. Stort intresse har det varit och det har varit en liten kö på första tillfället i alla fall. Riktigt roligt! Jag har ju själv erfarenheter av detta med surfplatta, så det kändes självklart för mig att vara med.
Igår köpte jag även nya blommor till hemmet, så mysigt med nytt :)
 
Idag på morgonen
Har jag varit med i caféet för att lära mig morgonrutinerna. Så nu om två veckor ska jag öppna caféet själv, ska bli riktigt kul :D Ska även få åka älskade bokbussen nästa vecka med. Och bara det kommer bli spännande! Älskade bokbussen som liten och personalen som jag hade då arbetar kvar och känner väl igen mig :) Verkligen en rolig arbetsplats!
Längtar tills jag slutar idag, bland annat för att det är helg och för att syrran och systersonen kommer hem. Ska bli så härligt! ♥
 
Trevlig helg alla fina där ute ♥
 
 

Äntligen fredag!

0 Läs mer >>
Idag är en känslosam dag för mig
Jag kommer alltid minnas denna dag hela tiden... ständigt återkommer den och speciellt när jag tänker på dig. Den dagen då du gick bort. Älskade mormor.
Jag har säkerligen berättat detta innan, men kommer göra det igen. Det är som en bearbetning för mig lite att komma ihåg vad det var som hände denna dag, eftersom jag har minnesluckor.
 
Klockan var runt sju på kvällen
Jag gick första året på gymnasiet, den 6 februari 2006. Och jag får ett telefonsamtal från min mamma. Hon berättade att de hade kommit till Halmstad för att handla. Min reaktion var att det stämmer inte. Jag menar, köra 7 mil för att handla - nej det trodde jag inte riktigt på. En stund senare var de hos mig.När jag öppnade yttedörren säger jag glatt "Vad roligt att ni är här. Såhär sent också!" Mamma och pappa tittade på mig och svarade att vi skulle gå upp på mitt rum. Något är väldigt galet, tänkte jag då. Men vi gick upp på mitt rum och pappa stängde dörren. Vilket var ännu märkligare tyckte jag.
"Jennie.... Mormor gick bort idag på morgonen". Hela min värld rasade samman. Vi alla visste att mormor inte mådde bra, men inte att hon skulle lämna oss.
Jag bröt ihop. De undrade om jag ville med hem och det ville jag givetvis. Jag gick in och berättade för min rumskompis vad som hänt och sedan packade jag ihop mina saker. Jag minns knappt ingenting här. Minns bara att när jag sitter i bilen ser jag upp mot himlen. Den var stjänrklar och jag sa "Nu är mormor en stjärna".
Eftert detta har jag inget minne mer. Jag kommer inte ihåg hur länge jag var hemma eller vad jag gjorde då eller vad jag gjorde fram till begravningen. Den var en vecka senare kommer jag i alla fall ihåg.
Kommer heller inte ihåg hur lång tid det tog efter begravningen som jag började skolan.
Strax efter. i mars/april fick jag gallsten. Jag har hört mkt att man kan bli väldigt dålig av att mista en nära anhörig, men om detta berodde på att mormor gick bort, vet jag inte riktigt. Låg inne på sjukhuset i 1 månad ungefär.
Ett år senare, i september 2007, träffade jag min man ♥. Jag har alltid sagt att mormor visade honom vägen till mig.
Idag är mormor alltid med mig, i mitt hjärta. Hon är med mig när jag arbetar medialt och hon är alltid med när hela släkten samlas ♥
 
 

Jag glömmer dig al...

1 Läs mer >>
I fredags var första veckan avklarad
Känns riktigt bra på nya arbetet! Inte trodde jag att jag skulle arbeta på ett bibliotek :) Allt går som det ska :) Har fått göra en massa roliga saker + att det är väldigt mycket "aha-upplevelser". Man trodde ju inte att det var så mycket att arbeta med på ett bibliotek. Och första veckan har gått! Är inne på andra nu :) 
 
Annars är allt bra
Veckorna går fort nu tycker jag. Hittar massor av böcker som jag vill läsa, hihi. Har en lista som jag ska avverka 2014 då jag snart är färdig med "Femtio nyanser"-serien. Ska läsa "Åttio dagar"-serien också som är i samma stuk :) 
I helgen var vi återigen i Halmstad. Svärmor köpte bland annat en ny soffa! Blev Melodifestivalen-mys. Sylvester Schlegel från mitt älskade The Ark, var ju med! En hel del bra! Men en av mina favoriter gick inte vidare. 
 
Paulsson & Batra
I fredags var vi i Växjö på Robin Paulssons och David Batras stå upp-turné. Jag gav min man detta i julklapp. Vi kom 10 minuter senare... vilket blev roligt i slutändan! Vi fick sitta längst fram istället för på 24:e raden som vi bokat, eftersom vi kom försent. Hihi. Sedan då skämtade dem lite med oss och så :) Kul! 
 
 
 
 

Första veckan avkl...