Lilla sessans namn är nu klart

Idag klockan tre fick vi veta den nya sessans namn
Som jag tidigare skrivit så trodde jag att det skulle bli någonting med Lilian och det blev det! Leonore Lilian Maria - Hertiginnan av Gotland! Och som jag trodde valde Prinsessan Madeleine och Chris moderna/vanliga namn. Leonore är för mig modernt och Lilian och Maria är väldigt traditionella namn. Väldigt fint!
 
 
Bild lånad från Aftonbladet.se

Spa-kväll

I helgen
Ja, i fredags efter jobbet åkte vi direkt till svärmor. Vi hyrde filmer bland annat; Känn ingen sorg, en av Fjällback-serien och Hotell. Superbra filmer allihop! På lördagsmorgonen drog vi till Ullared :) Vi hade ett presentkort som skulle förbrukas :D Är riktigt nöjd med alla saker som vi handlade. Bland annat en ny skrivare till datorn. Även lite kläder, ny väska och en del till kalaset som ska vara till helgen. Massa fint! Nya gardiner bland annat med likadana örngott till vardagsrummet. Ja, hela helgen var lyckad! ♥
 
Spa-kväll
Så igår när vi kom hem, packade vi upp allt vi handlat. Så mycket fint! ♥ Sedan gick jag upp till min vän Amber och hade en riktig spa-kväll. Ögonbrynen blev fixade med både färg och med justering, mitt hår blev färgat och jag fick naglarna fixade. Lyx söndag! ♥ Tack going!
 
 Nya väskan! Liten och behändig!
 
Blev en hel del handlat! :)
 

MUMS för denna choklad!

Royalist? Javisst!

Ända sedan jag var liten
Har jag haft en kärlek för kungahuset. Varje gång man var på biblioteket eller på bokbussen så lånade jag alltid böcker om kungafamiljen.
Så nu när både Victoria fick sin Estelle och när Madeleine fick en dotter den 20 februari, så blir jag alltid lika glad. Köper massvis med tidningar om detta då. Hihi. Och när de gifte sig med. Sparat alltihop. Hihi.