äntligen hemma

Hej alla :)
Idag ringde klockan vid sex. Stefan skulle ju börja cykla och förhoppningsvis vara framme runt tolv tiden då jag skulle vara hemma. Men allting gick inte som planerat. Jo, Stefan kom iväg, men jag då. När jag kommit till Ljungby vid tolv-tiden kommer inte den bussen som jag skulle åka med mot Älmhult. Kollar tidtabellen - de har ändrat den. Det går ingen 12.15 buss sommartid. Så jaa, ringer både mamma, Stefan och pappa och Nicco. Mamma skulle sluta två, så jag fick vara hos Nicco så länge. Så fick det bli. Stefan sa att han var snart i Lidhult, så han hade en bit kvar.

Jag gick till Nicco
Vi satt och pratade och tittade på teve. Bara tog det lugnt helt enkelt. Hon hade stukat sin fot, så hon kunde inte göra så mycket. Mamma kom och vi körde hem. Jag bakade den morotstårta som vi köpt igår. Sedan vid ungefär halv fyra ringde jag till Stefan och frågade om vi skulle hämta honom. Nu var han nämligen nästan hemma, men han var utmattad och hade inget vatten. Så mamma hämtade honom och vad han var trött när vi kom hem. Han tog det lugnt.

Sen kom pappa hem
Med den nya bilen. En nyare V70. Syrran ska ha den gamla V70. Vi körde en runda och jag namngav kattungarna. Pisse-nisse, Frasse, Zorro, Ville eller Ludde och Doris. Fina namn :) De som ska ha den sen får givetvis namnge dem själva, men bara för att ha nått att kalla dem små liven.

Schemat för de kommande två veckorna:
Tisdag: Baka åt mamma.
Onsdag: Sola kanske.
Torsdag: Till Ullared kanske.
Fredag: Ullared eller handla.

Lördag: Göteryds marknad, grillning på kvällen.
Söndag: Stugan, där vi är en hel vecka.

overandout,
jennsiii
♥♫


Nya bilen


Zorro, Pisse-Nisse, Ville eller Ludde, Doris och Frasse.


lördag

Hej alla :)
Underbar dag idag också :) Varmt väder som tusan. Visst, det tycker vi om, men börjar det inte bli för varmt? Men det kanske är jag som klagar? Jag tycker om vädret, absolut, men det är för varmt bara :) Hö hö. Aja, nu lägger vi detta åt sidan tycker jag.

Vaknade vid nio ungefär
Går ut och Stefan har redan gått upp och sitter på datorn. Jag tittar igenom teven och hittar inget jag fastnar för, så jag och Stefan tittar på eftersändningen av tisdagens Allsång på skansen och sedan cyklade vi till Eurostop. Köpte oss en varsin Frappucino på Espresso House. Efter att jag bjudit Stefan första gången på en sådan, så har han blivit kär i den. Han har velat ha det varje gång då vi är på Eurostop. Och visst är de goda! Önskar att Starbucks kunde komma till Sverige. Tror det inte finns här? Jag vill ha en sådan där mugg!

Vi körde vidare mot Stenalyckan
Där handlade jag två Marilyn Monroe-tavlor som jag gått och trånat efter. Sedan körde vi till Biltema. Där skulle Stefan ha två slangar till däcken på hans cykel, eftersom han fått ett ryck att han ska cykla (?!!!!) till Ljungby på måndag. Jag ska alltså få ta all packning själv. Ja, jag vet ännu inte hur stor packning vi kommer få, men jag tror det blir en del. Vi får se. Han ska i så fall börja cykla vid klockan sju och förhoppningsvis vara framme hos oss vid tolv tiden. Och det hoppas jag, för då är jag hemma och tar emot honom ^^. Aja, jag är bara rädd för att det kanske händer honom något och då kan ju inte jag finnas där. Och nej, ni som undrar. Jag tänker då inte cykla ungefär 9 mil med en massa packning. Aldrig. Det får han göra själv ^^. Jag tror det kommer bli såhär på måndag. Att Stefan vaknar och säger typ att han är trött och att han inte orkar att cykla. Att han vill ta det en annan gång. Ha ha. Och jaa, det hoppas jag på ^^.

Handlade en ny dagbok
Jaa, jag ska börja skriva dagbok igen. Och denna gång ska jag inte bara skriva vad jag gjort under dagen som jag gjorde när jag var liten, utan jag ska skriva alla mina känslor också. Vi får se hur detta går. Köpte också stora kuvert, så nu ni; Jennifer, Elin och Theresa nu ska ni få era böcker. Jag ska skicka dem på måndag hade jag tänkt. Och Elin och Terese, era brev kommer också även på måndag ^^. Så nu vet ni detta :)

På måndag jaa
Då drar vi till Småland igen :D Wiiie! I can´t wait!

overandout,
jennsiii
♥♫


Äppelträdet hemma i b-torp. Bild av mej :)

jag längtar till måndag!

Heeej :)
Idag har det varit en varm dag. Minst 25 grader, så man behöver inte åka utomlands för att känna på medelhavsklimatet. Man har ju det hemma :) För en stund i alla fall! Man vet aldrig vad som kan hända. Jag har i alla fall blivit liite solbränd, men bara ovanför brösten. Förra året, när vi var på en auktion så blev jag jättebränd. Jag gjorde liksom ingenting, bara gick runt i hettan ^^. Hatar att ligga på stranden i flera timmar, svettas och bli solbränd.

Igårkväll
Ringde jag min gamla mattant. Jag träffade henne på det 60 årskalaset vi var på i slutet av maj i år och hon ville så gärna ha en bok då. Så igår ringde jag henne och frågade om hon var hemma och det var hon. Så vi körde dit och vad glad hon blev. Jag fick 40 kronor mer än vad jag skulle ha, eftersom hon sa att hon tycker så mycket om mej. Sådana ord värmer! Och hon fick min krönika som jag skrev i Smålänningen. Eftersom mamma sagt att hon ville läsa den. Efter det vattnade vi på farfars och farmors grav (känns konstigt att säga farmor och farfar, eftersom jag aldrig träffat dem) och sedan körde vi till mamis och papis kompisar. Hon skulle också ha en bok och vi blev bjudna på fika. Smakade Digestive som var doppade i choklad. Mums.

Idag
Vi åkte till Halmstad och jag kände redan att hemlängtan kröp fram då jag satte mej på bussen. Jag ville bara sätta mej i mammas bil och hänga med henne och handla, istället för att åka till Halmstad. I och för sig, vi skulle bara vara här över helgen, men i alla fall. Jag har starka känslor på att flytta hem och då ska givetvis Stefan med mej. Vi får se. När vi kom till Halmstad var jag glad. Jag hade sovit hela vägen, så jag var inte sur eller så för att jag var trött. Vi åkte till Flygstaden för att handla lite mat. Och jag handlade nya In Touch. Blev lite chockad idag på morgonen då Stefan väcker mej och säger att Michael Jackson är död. R.I.P 1958-2009. Jag har aldrig varit ett fan av honom, men en del låtar har jag allt tyckt om. Som The way you make me feel, Thriller och The world eller nått.

På måndag
Då ska vi hem till Småland igen och vad jag längtar!

overandout,
jennsiii
♥♫