äntligen hemma

Hej alla :)
Idag ringde klockan vid sex. Stefan skulle ju börja cykla och förhoppningsvis vara framme runt tolv tiden då jag skulle vara hemma. Men allting gick inte som planerat. Jo, Stefan kom iväg, men jag då. När jag kommit till Ljungby vid tolv-tiden kommer inte den bussen som jag skulle åka med mot Älmhult. Kollar tidtabellen - de har ändrat den. Det går ingen 12.15 buss sommartid. Så jaa, ringer både mamma, Stefan och pappa och Nicco. Mamma skulle sluta två, så jag fick vara hos Nicco så länge. Så fick det bli. Stefan sa att han var snart i Lidhult, så han hade en bit kvar.

Jag gick till Nicco
Vi satt och pratade och tittade på teve. Bara tog det lugnt helt enkelt. Hon hade stukat sin fot, så hon kunde inte göra så mycket. Mamma kom och vi körde hem. Jag bakade den morotstårta som vi köpt igår. Sedan vid ungefär halv fyra ringde jag till Stefan och frågade om vi skulle hämta honom. Nu var han nämligen nästan hemma, men han var utmattad och hade inget vatten. Så mamma hämtade honom och vad han var trött när vi kom hem. Han tog det lugnt.

Sen kom pappa hem
Med den nya bilen. En nyare V70. Syrran ska ha den gamla V70. Vi körde en runda och jag namngav kattungarna. Pisse-nisse, Frasse, Zorro, Ville eller Ludde och Doris. Fina namn :) De som ska ha den sen får givetvis namnge dem själva, men bara för att ha nått att kalla dem små liven.

Schemat för de kommande två veckorna:
Tisdag: Baka åt mamma.
Onsdag: Sola kanske.
Torsdag: Till Ullared kanske.
Fredag: Ullared eller handla.

Lördag: Göteryds marknad, grillning på kvällen.
Söndag: Stugan, där vi är en hel vecka.

overandout,
jennsiii
♥♫


Nya bilen


Zorro, Pisse-Nisse, Ville eller Ludde, Doris och Frasse.