0 Läs mer >>

Jag har väl aldrig riktigt brytt mig om eller tillhört ett visst parti. Jag gillar miljöfrågorna eftersom det är stor just nu och framförallt HBTQ frågorna. Fastnade därför av detta som Gudrun säger för sitt parti.
När vi är i kärlek, vinner vi över hatet ♥ Lägg mer energi på kärleken och på att jobba och älska dig själv och alla andra än att förstöra gemenskapen som finns inom oss alla.
Hur kan det bli bättre än såhär?

Tillsammans är vi sta...

0 Läs mer >>
Igår
Var det dags för mammas födelsedagspresent. I år hade hon önskat sig en upplevelse. Därför blev det Vallarna och Brännvin i Kikar'n. Ni som inte tidigare varit på Vallarna ska definitivt göra detta någon gång. Det är en sak att se det på teve, men en helt annan att uppleva det på riktigt. Det är två helt skilda saker.
 
Upplevelserestaurang
Innan föreställningen vid halv åtta hade vi bokat bord inne på Vallarnas Upplevelserestaurang som låg precis bredvid teatern. De hade ställt upp ett stort tält och dukat jättefint och hade gjort det som Kungliga Svenska Postverkets Restaurang. Så Dag-Otto (den kanske mest kända rollfiguren i Stefan & Krister gänget efter Birger och de andra godingarna från förr) var en stor och självklar del i det hela. Alla servitriser/servitörer hade brevbäraruniformer på sig från förr. Kulisser från tidigare uppsättningar fanns där, exempel från Pang på pensionatet.
 
Maten
Man kunde väjlja på fisk, kött och vegetariskt. Vi hade redan förbeställt maten och skulle ha en tvårättersmiddag. Jag tog vegetariskt, medan de andra tog kött och fisk. Min var följande:
Förrätt: olika betor, ruccola, balsamico och ädelost
Varmrätt: soltorkad och parmesanpaj, ugnsbakad rösti, chilibearnaise och ugnsbakade primörer.
Det var riktigt gott! Till efterrätt tog vi en varsin chokladfondant med grädde, hallonsås och lime. Mm...
 
Föreställningen
Vi satt på rad 21 och såg väldigt bra. Köpte popcorn och jag tog en cider medan de andra tog öl. Köpte även ett programblad som jag alltid gör när man är iväg på något.
Föreställningen var riktigt rolig! Som sagt en helt egen upplevelse i sig alltihopa. Man skrattade så man fick ont i magen i vissa delar. Tycker dem alltid levererar. Riktigt roligt med att se Dag-Otto då han tidigare inte varit med när vi var där.
När mammas 55årsfest var hade hennes kusin skojat om att hon skulle göra något när hon skulle till Vallarna veckan innan oss. Och visst gjorde hon de. När föreställningen var slut hade Siw en hälsning till just mamma från sin kusin. Riktigt roligt att dem gjorde de där. Som ett födelsedagsfirande på nytt :)
 
Hade en fantastisk kväll med nästan hela familjen  ♥ Tvillingsystern fick vara hemma då hon är höggravid.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vallarna ♥

0 Läs mer >>
 
 

Yääääy ♥

0 Läs mer >>
Igår
Möttes jag och min man i lokalen. Dags att sätta upp allt som vi köpte på Ikea i söndags. Draperiet för massagebänken skulle upp, hyllplan och mina tavlor. Samt hallens sista piff skulle upp. Tavellister och anslagstavla. Samt den illrosa lyktan jag köpte till hallen. Svärmor ska idag köpa mattor till hallen i lokalen då Rusta hade ett bra utbud av det vi ville ha. Detta kommer bli sååå bra! ♥
 
En annan grej
Är att vi blev så hungriga, så jag stack bort till den bästa thairestaurangen i stan och köpte mat. Så där på golvet i mitt rum i lokalen satt vi och åt middag. Så gott! I rummet är det lite kvar, en tavla ska upp och mina stolar ska dit. Samt en matta.Sedan är jag färdig. Jag vill även fixa en av väggarna med färg, men får se.
 
 
 

Lokalen ♥

0 Läs mer >>
Jag har alltid
Haft långt hår. Ja, när jag var liten hade jag en kort frisyr, men idag har jag långt hår och kommer nog alltid ha det. En gång som jag klippte det till axlarna, men det kommer jag aldrig göra mer. Det är som att jag ska ha långt hår då de växer som bara den. Så ingen idé att klippa typ ;)
 
Topparna blev klippta i lördags, så lite kortare än de på bilden. Slitet!
 

Långt hår ♥

0 Läs mer >>
I söndags
Blev det Ikea tillsammans med Titti och Nico ♥ Shoppade och åt lite gott tillsammans. Väldigt fina grejer blev inhandlade till lokalen. Kommer mer bilder en annan dag ♥
 
Min man ville ha oranget på toan..
 
Goa unge ♥ Han fick ett lektält av mig och Stefan och blev superglad! ♥

Ikea med fina människ...

1 Läs mer >>
Återigen har det kommit in nya smycken
Denna gång från Anita och hennes Angeling D'Sign. Otroligt fina smycken som har fått en skjuts av healing i sig. Väldigt fina och prisvärda! Kan skickas på post :)
 
 

Nya smycken ♥

0 Läs mer >>
I lördags
Vid elva-tiden kom syrran till oss med sin kille. Dags att åka hem till mamma och pappa! Mamma fyllde år och det ville hon fira med en stor fest! Sammanlagt kom det 34 gäster på kalaset ♥ Älskar min familj så mycket ♥ Lyckligt lottad! Mamma fick en upplevelse av oss i familjen, vi ska på Vallarna nu i veckan :) Hon fick även en upplevelse av sina systrar med familj då de ska ut på hemlig resa :) Maten var gudomlig och alla fina gäster med och vädret var kanon! ♥ Lyckat med andra ord!
 
Min älskade man ♥
 
Det bjöds på gudomliga snittar och bål när gästerna anlände ♥
 
Mamma fick denna superfina buketten av moster som har blomsteraffär ♥
 
Lite av dukningen ♥
 
Lite av alla 34 gästerna ♥ Underbara släkt ♥
 
Det bjöds på massor av frukt, sallad, potatisgratäng och något kött med kantarellstuvning på.
 
Presentbordet ♥
 
En stund efter maten blev det chips och groggdags!
 
Min fina mamma med sina tre systrar ♥
 
Presentöppning ♥
 
Tårtan ♥
 
Mina fina föräldrar ♥
 
Födelsedagsbarnet hugger in på tårtan ♥

Mamma's 55 årsfest ♥

0 Läs mer >>
Idag är det mammas 55 årsdag ♥
Imon blir det kalas!
 
 

Mamma fyller år idag ...

0 Läs mer >>
Som jag väntat
Nu är den officiella trailern här för Femtio nyanser
 
 

Den. Är. Här...♥

0 Läs mer >>
Såg även en film i förrgår
Som hette Endless Love med bland annat Alex Pettyfer och Gabriella Wilde (sistnämnade är ny för mig som skådespelerska då jag tidigare inte sett henne). Som handling på sidan jag såg den står det Kärleken mellan två tonåringar blir till en mörk och förödande besatthet. Vilket jag inte tycker stämmer alls. Det är en kärlekshistoria och ingenting annat. Så eftersom jag läst handlingen hade man förväntningar på filmen, vilket inte alls stämde... Men jag älskade filmen. Verkligen fin och kärleksfull ♥
 
Filmen handlar om
David och Jade som har tagit examen från High School. Jade har höga förväntningar på sig då hennes pappa vill att hon ska bli hjärtspecialist. Några år innan hade Jades storebror gått bort i cancer och hennes föräldrar är överbeskyddande (även han skulle bli hjärtspecialist, men Jade får axla den rollen istället). David arbetar som mekaniker på sin fars verkstad och har inga planer att studera på college som Jade. Det uppstår kärlek emellan dem och snart fattar Jade ett beslut som gör sin far ursinnig. Det enda dem vill är att vara tillsammans. Samtidigt som Jades andra storebror Keith försöker bli älskad av sin far.
Väldigt fin och kärleksfull film. En del kända ansikten med i den :) Jag älskade den i alla fall ♥ Inte alls någon besatthet eller mörkt i den...
 
 
 

Endless love ♥

0 Läs mer >>
Nu har jag läst ut boken
Den bok som nu går på bio. Det är John Green's Förr eller senare exploderar jag eller The Fault in our Stars som den engelska titeln heter. Jag har väl aldrig varit speciellt intresserad av manliga författare och det vet jag egentligen inte varför. Men eftersom jag ville se filmen och visste att en bok fanns, ville jag läsa den. Och jag blev överraskad. Inte för att en man hade skrivit den utan för hur bra den är. Rolig och väldigt lättsam. Som alltid tycker jag man kan läsa böckerna först innan man ser en film, eftersom böckerna ger så otroligt mycket mer. En känsla och vad personerna tänker. Kärleken som finns mellan Hazel och Augustus är så fint. Dessutom känner jag igen mig i den, då jag själv har problem med sköldsköteln, ja kanske inte som Hazel som har cancer i den, men ja ändå ;)
Otroligt läsvärd - längtar efter filmen nu som just nu går på bio.
 
 

Förr eller senare exp...