tände ett ljus för mormor

publicerat i Min vardag;
Mamma väckte oss vid tio tiden
Var grymt trött. Efter att jag skrev gårdagens inlägg, så gick vi inte och la oss förrän vid 3 tiden... så ja, trött var jag. Mamma kom in på rummet och frågade om vi ville med till Älmhult. Ja, det ville vi. Så jag duschade och gjorde mej iordning. Sedan åkte vi. Gick inom min mosters blomsteraffär och köpte en röd ros till mormors minneslund på kyrkogården bredvid.

Jag tände ljuset
Konstigt nog, efter snart 3 år, så har jag vant mej vid att hon inte finns i livet längre. Och det känns hemskt att säga, men så är det. Jag är inte lika ledsen som innan. Nu har jag mer accepterat det. Och jag har inte känt hennes närvaro på ett tag nu.

Middagen blev lutfisk
Fråga mej inte varför det blev just den maträtten. Men mamma älskar det. Och pappas jaktkompis fru älskar det också. Till mej, Stefan och pappa blev det köttbullar istället för lutfisk. He he. Drack en flädercider till maten och lite julmust. Sen till 'efterrätt' (eftersom jag inte vet om man kan kalla detta för just en efterätt) blev det ris á la malta. Jag åt inget, eftersom jag inte tycker så mycket om det ^^.

Spelar in Scream Awards ikväll
Eftersom det är ganska sent ^^. Hoppas Twilight är med en aning :) Färgade håret idag också :)Hunden Tessie hade jagat älg idag, så hon fick vara inne :)


Lutfisk stod på menyn, med senapsås, potatis, ärter och köttbullar till oss som inte tycker fisken.
Ni som inte smakat det, så tkr jag det smakar som de där nudlarna som nästan är genomskinliga...


HONEY! <3


Linda fick en inflyttningsblomma av våra gäster. Imon flyttar hon.


Jag färgade håret idag.VECKANS BLOGG:
EMMA

klockan tickar.... 01:15

publicerat i Min vardag;
Jag borde egentligen sova nu
Men när jag tänker efter, så har jag ingenting som jag ska upp till imorgon. Varför inte då sitta upp så länge som jag vill? Dessutom sitter pojkvännen bakom mej med en dator han med, så jag har inget emot att sitta här. Vi brukar lägga oss samtidigt av någon lustig anledning.

Idag har det varit en bra dag
Vaknade runt elva tiden, gick upp, gjorde en bloggdesign till Andrea som jag senare fick veta bor i samma stad som mej. Jisses vad världen är liten. Sen åt vi lunch, det blev spaghetti och köttfärssås. Stefan fick ett samtal av sin far, där han sa att han blir kvar till måndag på sjukhuset. Lycka för oss. Packade in allt i bilen, körde och hälsade på  Lars och jag hämtade mitt brev hos Nilla som äntligen kommit fram. Sedan tankade vi och körde mot Småland.

Tanken var
Att vi skulle åka som imorgon kväll till mamma och pappa, då vi trodde att Lars skulle vara hemma och så. Men nejdå. Så vi fick en extra dag i Småland. Jag njuter!

GLÖM INTE ATT ANMÄLA ER TILL VECKANS BLOGG TÄVLING
EMMA VANN FÖRSTA TÄVLINGEN!


Veckans blogg tävling!

publicerat i Veckans blogg!;
Återigen är det dags för att nominera sig till Veckans Blogg!
Kommentera detta inlägg med att du är med. Den som vinner kommer få en veckas länkning och en Idol-Erik plansch, eftersom jag själv inte vill ha den. Man får välja själv om man vill ha den om man vinner, annars lottar jag ut den i ett annat inlägg.

Anmälningen sker till på söndag. Sen då har man fram till onsdag på sig att rösta på sin favorit!
Man kan inte vinna utan att delta :)


Kolla in den tjej som vann förra veckan :)
Emma