London

Nu är vi hemma från London! :) 
Uppdaterar mer senare med massa bilder etc! <3

Fantastiskt mysig dag ♥

Tvättning
Lite tvättning innan presentinslagning, fixa kaffe och fika inför dagens utflykt. Idag ska vi ju fira Nicos 2-årsdag som var igår!  Tänk vad tiden går! Kommer ihåg hur jag träffade honom som bebis flera gånger och under dessa två år har han verkligen tagit mitt hjärta med storm. Lillkillen  Så det känns att han blir större och större  Av mig och min man fick han ett sifferpussel och en lastbil såklart! Vi åkte till en närliggande djurpark här och hade en riktigt fin dag där. Det kollades på djur, badades, fikades och massa skratt och kärlek  Nicos kusin var också med idag, precis som förra året. Skillnaden var väl att denna gången sov inte kusinen som sist ;)
 
Hem till mina föräldrar och farbror och hans fru
Efteråt drog vi hem till mina föräldrar och farbror och hans fru. Vi blev bjudna på lite mat och grabbarna fick åka både traktor och grävmaskin! 
När jag kom hem blev det lite middag 
 
 
Blev bränd på armar, bröst å ansikte ;)

Introduktion

Idag var det introduktion på min kommun
De som arbetar 3 månader eller mer inom kommunen får komma på sådant här och min anställning är på 7 månader, men förhoppningsvis på mer. Vi får ju se med de där :)
I alla fall, alla förvaltningarna presenterade sig och vad dem gör. Sedan en liten fikapaus där vi i grupper skulle komma på frågor till dem alla. Vi kom på en hel del frågor i vår grupp.
Sedan blev det lite mer prat om just kommunen och bland annat om friskvårdsdelen. Då blev det lite gymnastik för oss ;) Och sist fick vi en liten goodiebag med saker från kommunen, såsom en vattenflaska, en liten frysväska och en rolig grej som tar tiden i duschen på fem minuter, för att spara vatten :) Smart!
 
Gudomlig lunch
Blev sedan en lunch tillsammans. Jag tog vegetarisk schnitzel med wokade grönsaker, stekt lök och hemmagjord beasås. Så gott! Väldigt fin tallrik fick jag in! Och sedan blev det kaffe med rabarberpaj! Mums!
Nu är jag tillbaka på jobbet, imorgon är jag ledig för då ska vi fira lilleman som fyller 2 år idag!! Nico