Konfirmation

publicerat i Min vardag;
Totalt glömt bort
Den 7 maj tog min kusin Mathilda sin konfirmation. Så här kommer en mängd bilder!!
Tjejen längst ut :)

Tisdagen den 31 maj

publicerat i Min vardag;
Sista dagen på maj idag
Och nu går vi verkligen in i sommarmånaderna!! Och denna månaden kommer jag bli MOSTER!! Jag längtar ihjäl mig och jag saknar min tvillingsyster :( Ibland är man arg för att man inte ses lika ofta längre. Men som syrran sa - nu har vi flera anledningar till att träffas mer!! Jag har en mängd presenter som jag ska ge den lill*, väntar nu bara på att h*n ska komma så man kan skämma bort :)

Igår
Stefan praktiserade till tio, så Mia kom förbi och vi åt thai mat sedan åkte jag hem till Nicco för att avnjuta en kopp kaffe och Oreos. Såg också säsongsavslutningen av Himmelblå. En norsk serie som jag inte följt mer än de 4 sista avsnitten, men så bra ändå!! Har ni sett de? När Stefan kom sedan på kvällen var han skithungrig, så vi körde upp till donken och tog oss lite naddamad ;)


Detta åt vi en dag hemma hos mamma och pappa. Lövtunn biff med sallad och potatissallad.


Och dagen efter fick vi detta till efterrätt; rabarber och jordgubbspaj!
Söndagens bravader

publicerat i Min vardag;
For till Halmstad
Hade inte gratulerat svärmor på hennes födelsedag - de blir ju tyvärr så när man bor 7 mil ifrån varandra - så vi for dit, utan hennes vetskap om att vi kom. In på Maxi för att inhandla blommor, en stor kartong med Flipper godis, bakelser och ett presentkort. Sedan in på ÖoB för att inhandla lite nya schampoo flaskor. Svärmor blev jätteglad för att vi kom. Vi fikade och åkte sedan till kyrkogården för att lämna blomma på hennes mammas grav. Hade en riktigt trevlig dag må jag säga :) Här kommer bilder från dagen :)


Mina tre stygn!!