30 oktober 2012

Snart är oktober månad slut
Tiden springer ju iväg! Men att vi närmar oss jul är ju såååå roligt. Jag älskar ju julen. Var och fixade en julklapp idag, ska dock tillbaka med den imon. Hoppas de fixar sig då. Annars blir det ju intervju 1 imorgon. Spännande. 
 
Idag
Så fick jag besök av Caroline. En tjej som är också inne i detta andliga och mediala. Superkul! Kändes även skönt att få lite bekräftelse på att vi har besök här hemma lite då och då. Vet precis vem det är :) Tack för idag!
 
Vi ska
Någon dag denna veckan kolla på tapet till vardagsrummet. Det har varit vattenläcka i lägenheten bredvid och nu är det alltså dags för oss att kolla på en tapet till den vägg där just vattenläckan varit. Tapeten har lossnat och jag hoppas att vi hittar en vi kommer överens om och att det finns mycket att välja på. Trist annars. Ska ta smakprov på detta. 
 

Stockholm

Haft en fantastisk helg
I fredags hade jag en liten man på besök. Sen på lördagen drog vi till Stockholm tillsammans med Mia. Åt gott på vägen och var framme i Stockholm vid tre tiden. Anledningen till att vi åkt dit var för att vi ville på Harmoni-Expo mässan i Solnahallen. Närmare 300 utställare med allt inom det andliga och mediala som jag älskar! 
 
Vart en hel del shopping
Just på mässan handlade jag 5 böcker och en änglalek/orakelkort. Redan på kvällen på hotellet la jag en läggning på Mia och ALLT stämde. Så jag älskar redan mitt nya verktyg :D 
 
På söndagen
Gick vi runt i Gamla stan. Var inne i en underbar butik där jag köpte nedanstående saker. Just den ljushållaren med två händer, symboliserar för mig att jag är deekshagivare. Vart så glad när jag äntligen hittat en sådan då jag sett de lite varstans i olika varianter. Supernöjd över fynden! Köpte även 'torgvantar' som var sååå sköna och en tub sjal från Indiska. Även en farsdag present inhandlades med! 
 


Spökhuset från Det Okända som man kan se utanför Norrköping.


Jag älskar ju thaimat. Men detta var uruselt!!! Allt smakade stekos och jordnötsåsen var inte alls god....


Sista dagen

Så var det sista dagen i fredags
Hade ju en anställning på Arbetsförmedlingen som ungdomsarbetare. Det var ett riktigt roligt yrke! Målet med den anställningen var att jag skulle ha ett jobb i slutet av de fyra veckorna. Ja, jag ska på två intervjuer denna veckan! Ska bli superroligt! Hoppas :) 
 
Så jag bjöd på godis
Visste inte annars vad jag skulle bjuda på, så jag köpte en rejäl påse med godis. Och till min förvåning, så får jag en present från dem. En jättesöt blomma. Riktigt snällt av dem! 


Såhär ser det ut i hallen nu :D