1 Läs mer >>
Snart är oktober månad slut
Tiden springer ju iväg! Men att vi närmar oss jul är ju såååå roligt. Jag älskar ju julen. Var och fixade en julklapp idag, ska dock tillbaka med den imon. Hoppas de fixar sig då. Annars blir det ju intervju 1 imorgon. Spännande. 
 
Idag
Så fick jag besök av Caroline. En tjej som är också inne i detta andliga och mediala. Superkul! Kändes även skönt att få lite bekräftelse på att vi har besök här hemma lite då och då. Vet precis vem det är :) Tack för idag!
 
Vi ska
Någon dag denna veckan kolla på tapet till vardagsrummet. Det har varit vattenläcka i lägenheten bredvid och nu är det alltså dags för oss att kolla på en tapet till den vägg där just vattenläckan varit. Tapeten har lossnat och jag hoppas att vi hittar en vi kommer överens om och att det finns mycket att välja på. Trist annars. Ska ta smakprov på detta. 
 

30 oktober 2012

0 Läs mer >>
Haft en fantastisk helg
I fredags hade jag en liten man på besök. Sen på lördagen drog vi till Stockholm tillsammans med Mia. Åt gott på vägen och var framme i Stockholm vid tre tiden. Anledningen till att vi åkt dit var för att vi ville på Harmoni-Expo mässan i Solnahallen. Närmare 300 utställare med allt inom det andliga och mediala som jag älskar! 
 
Vart en hel del shopping
Just på mässan handlade jag 5 böcker och en änglalek/orakelkort. Redan på kvällen på hotellet la jag en läggning på Mia och ALLT stämde. Så jag älskar redan mitt nya verktyg :D 
 
På söndagen
Gick vi runt i Gamla stan. Var inne i en underbar butik där jag köpte nedanstående saker. Just den ljushållaren med två händer, symboliserar för mig att jag är deekshagivare. Vart så glad när jag äntligen hittat en sådan då jag sett de lite varstans i olika varianter. Supernöjd över fynden! Köpte även 'torgvantar' som var sååå sköna och en tub sjal från Indiska. Även en farsdag present inhandlades med! 
 


Spökhuset från Det Okända som man kan se utanför Norrköping.


Jag älskar ju thaimat. Men detta var uruselt!!! Allt smakade stekos och jordnötsåsen var inte alls god....


Stockholm

1 Läs mer >>
Så var det sista dagen i fredags
Hade ju en anställning på Arbetsförmedlingen som ungdomsarbetare. Det var ett riktigt roligt yrke! Målet med den anställningen var att jag skulle ha ett jobb i slutet av de fyra veckorna. Ja, jag ska på två intervjuer denna veckan! Ska bli superroligt! Hoppas :) 
 
Så jag bjöd på godis
Visste inte annars vad jag skulle bjuda på, så jag köpte en rejäl påse med godis. Och till min förvåning, så får jag en present från dem. En jättesöt blomma. Riktigt snällt av dem! 


Såhär ser det ut i hallen nu :D
 
 

Sista dagen

1 Läs mer >>

En intervju till nästa vecka :D

Wihooo!

2 Läs mer >>

Sitter och äter lunch! Blev lax, dillsås och potatismos!
Wunderbar! Imon drar vi till Ikea för att köpa en byrå till hallen! :)

Lunch!

3 Läs mer >>
Vilket flyt jag har just nu!
Jag slutar ju min anställning på AF nu denna veckan. Kommer sakna alla de goa människorna där. Och bara på en månad där har det ju hänt supermycket! Egen grupp på Facebook ju, Tredje Ögat som nu har 184 medlemmar på bara 2 veckor! Superroligt! Sen igår fick jag ett glädjebesked! Ska på anställningsintervju nästa vecka :D Är superglad för detta! Håll tummarna! 
 

Anställningsintervju ...

0 Läs mer >>

Best friends forever

 

 

 

 

Sid - min älskade kat...

0 Läs mer >>

För de första: jag är så glad just nu! Har underbara vänner, en fästman, ny bil som är kanon och det går så bra med allt det mediala.

Förra veckan startade jag en egen grupp på Facebook. En grupp för mina mediala tjänster eller vad jag ska kalla det för. Jag bjöd in en del av mina vänner o många av dem la till sig själva med. Nu en vecka senare har jag 176 medlemmar! Det känns kanon!!! Jag har massor av bokningar o de går framåt!

I januari ska jag fortsätta min utveckling inom det mediala. Jag ska gå en ny utbildning inom detta hos en annan och där får jag då förhoppningsvis certifikatet. Längtar!

Har bara nästa vecka med på jobbet. Efter det kommer de bli mycket medialt arbete och mycket med att försöka gå ner i vikt. Kosten är det inget fel på, men det är just detta att komma ut och röra sig. Har jobbat inne nu i fem månader o efter det har jag typ lagt mig. Nu när jag har tiden kommer ja vara ute mer :) känns så bra!

Ta hand om er!

Nya planer

1 Läs mer >>
Bilder från helgen
Syrran fyllde 25 den 9 oktober, så det var ett stort kalas på 52 personer! Riktigt trevlig kväll! Jag var fotograf, så här kommer en del bilder. 
 
Älskade systerson! Han växer så de knakar och är så lik sin mor! Riktig liten busunge!

Syrrans 25årsfest

1 Läs mer >>

Systrar <3

3 Läs mer >>

I torsdags kom syster!
Saknat dem jättemycket! Så en massa bus blev det! Sen så en massa fix inför syrrans 25 årsfest. 52 personer var vi idag! Jättekul har de varit! Jag var fotograf för kvällen och massa go mat o underbar släkt har man! <3

25 årsfest

3 Läs mer >>

Älskar! Länge velat ha denna färg! O nuså! Gjorde en twist med att ha topparna svarta :)

Ny hårfärg!