0 Läs mer >>

Varit en sväng i Helsingborg i onsdags. Firade Nicco som hade fyllt år :) så vi fikade å hade de trevligt! På torsdagen grillade vi hos svärmor å drack sedan kaffe hos mamma å pappa :)

En kväll i soliga ...

1 Läs mer >>
Nu kommer några
Bilder från Nicos 1 årskalas :) Jag hjälpte till med att garnera smörgåstårtorna och sedan kom folket och det var en enormt mysig och glädjefylld kväll! Med massa skratt, bus och kärlek. 
 En underbar avslutning med en bild på mor och hennes son <3
 

Bilder från barnka...

0 Läs mer >>
Lördags
Klockan 10 befann jag mig i lokalen där vi skulle ha änglamassagen. Jag var spänd, men samtidigt exalterad. Kristina, kursledaren, mötte mig i dörren med en stor kram. Alla kom vid 11 och vi satte igång med en fika till att börja med. Skulle ha en nattgäst från kursen; Carolina, en person som jag lärt känna genom min grupp på Facebook. En underbar människa och vi stannade upp till tolv och bara pratade och hade jättemysigt! 
 
Söndag
Denna dag så var det sista kursdagen. Då blev det massa massage och ja helt enkelt en underbar avslutning på kursen. Fick mycket beröm för min starka healing, vilket jag inte hört innan som gjorde så att jag ryste. Jag var så stolt faktiskt. Att jag besitter denna intuitiva healingen, min andliga healing som jag har använt mig mycket av. Och den är lika kraftfull på distans. 
Vid halv sex tiden var det dags för kalas för Nico. Han fick ett fotoalbum med massor av bilder som jag tagit och en babyminnes-box från mig och sambon med många fler presenter från de övriga i familjen/släkten. Underbart litet och mysigt kalas. Bara massa skratt, glädje och kärlek. 
 
Idag
Var ute på stan vid tio, för att fixa en sak och köpa eteriska oljor och basolja. Känns så bra nu i hela kroppen! Senare kommer Eivor för att få en behandling :) 
 
Fina Carolina hade med sig lite ekologiska varor från sin Ekobutik. :D
 

Änglamassage + bar...

0 Läs mer >>
Igår
Då var jag med Christina å handlade :) Handlade bland annat till Nicos kalas på söndag. Sedan åt vi lunch tillsammans. Skypade även med syrran och systersonen lite :) När Stefan kom hem gick vi och hämtade massagebänken som jag beställt! Änglamassagekursen är nu i helgen. Så när vi kom hem blev den testad och efter det städade vi hela lägenheten. Myste sedan med kaffe och Singoallas nya Päronglass som är en favorit!
 
Idag
Började dagen med att sambon drog till Halmstad. Jag bakade en tigerkaka och fick besök av vännen Eivor. Christina har barnkalas för Nico idag så jag var där nere och fotograferade också. Lillkillen ska ha det bästa! 
Nu ska jag jobba lite!
 
Självklart fick min älskade sambo vara testare! 

Massage kursen kan...

0 Läs mer >>
Fredags
När Stefan slutade i fredags så åkte vi mot Halmstad. Lilla Isadora var även med oss eftersom vi ville att hon skulle få springa fritt på svärmors kolonilott. Så när vi kom till Halmstad blev det att vi handlade och åkte sedan till svärmors kolonilott där Isadora fick springa lite. Hon hade på sig en sele hela tiden och den berörde henne inte direkt :) Efter det körde vi och matade fåglarna på Olofstorp, då jag hade packat med mig en massa bröd från veckan hemifrån. 
 
Lördagen
Dagen började med att vi åkte till Erikshjälpen. Jag hittade en löpare med fina körsbärsblommor på :) Sedan gick vi på Biltema, Jysk, Rusta och Arken Zoo. Köpte massa presenter till Nico nu när han fyller 1 år i veckan. Sedan gjorde vi ordning inför grillningen vid sex tiden ute i kolonilotten. Hade givetvis med oss Isadora. Jättegod mat och sedan hem igen för att titta på Eurovision. Jag hade en hel del favoriter såsom Tyskland, Estland, Danmark, Sverige såklart, Finland, Spanien, Island, Georgien, Italien och faktiskt Grekland. Så en av favoriterna vann :) 
Läste efteråt att många hoppats att Sverige skulle vinna och visst skulle det vara kul, men vad tror man? Att vi ska vinna återigen? Tycker vi ska vara enormt glada för att vi redan vunnit nu och att showen blev en succé. Vi kommer säkerligen vinna längre fram, men att vi inte vann gjorde ingenting.
Tyckte det var roligt att Robin Stjernberg var den som fick representera oss, bra låt och en fin person! Jag inervjuade ju honom för tidningen och han var så värd detta!
 
Söndagen
Idag åkte vi till Olofstorp då de hade vårmarkna där. Var dock lite regnigt, men svärmör fick det hon var där för. Hon köpte växter för 10 kr styck till hennes trädgård. Och efter det blev det en riktigt slappdag. Vi körde hem vid sju tiden. När jag kom hem öppnades dörren till grannen där Christina och Nico bodde och han var så glad för att se mig. Christina berättade att han hade sagt "Nenne, Nenne. Nenne" hela kvällen när han fått reda på att jag skulle komma hem :) Så han fick busa med mig innan det var sängdags!
 

Löparen jag hittade på Erikshjälpen :) 


Hittade äntligen en cola med ett namn som jag kände ;) Tvillingsyrrans!


Isadora var nyfiken på allt!

 

Helgen i Halmstad

0 Läs mer >>
Idag
Lunchade med Nicco på Subway och jag förberedde mig smått inför nästa helgs kurs inom änglamassage. Köpte sådana små flaskor till ojorna. Vi ska blanda till egna oljor nämligen :) Ska köpa handdukar också som jag ska ha sen :) Och jag ska hämta ut massagebänken! :D 
Sedan gick vi lite mer på stan och jag drog bort till djuraffären där min vän arbetar och köpte mat till lilla Isadora och även en sele till henne :) Efter det bort till Maxi för att inhandla presenter till lille Nico som fyller år på onsdag :)
Ha nu en fin helg alla <3
 
 

Trevlig helg!

0 Läs mer >>
Nu leker verkligen livet
Jag är så tacksam för allt som sker i mitt liv. Igår var det en månad kvar till något fantastiskt som ska ske. Längtar! Och nästa helg ska jag på änglamassage kurs, så det kommer finnas i mitt utbud snart :D Och sedan firar vi lilleman som fyller 1 år. Tänk vad tiden går!!! <3 Och jag håller just nu på med ett reportage för en tidning som jag älskar. Tänk att jag får göra detta, det som jag älskar? Ofattbart. En kväll när jag satt på kursen som jag går inom det mediala, fick jag bara en självklar tanke av att jag ska göra ett reportage om en kvinna som har inspirerat mig mycket och som jag mött väldigt mycket. Och hon hade i sin tur slängt ut denna tanken till Universum - och jag hade fått äran att ta emot detta! Överväldigad. Och tidningen var snabba på att nappa <3 
 
Eurovision
Sitter nu och kollar på delfinal 2. Ville egentligen inte titta på detta, för jag ville se allting på lördag, men kunde inte hålla mig undan. Älskar alla fjärilar som de gjort i form av flaggorna till respektive land. Så sjukt fint och fantasifullt! Och att just texten WE ARE ONE finns med. Underbart!!! Har en hel del favoriter!
 
Bild som jag tagit från dagens intervju med en underbar och inspirerande kvinna!
 
 

Livet leker!!

1 Läs mer >>
Hej alla!
Nu ska jag iväg på min tredje husrensning. Detta är någonting som jag lär mig och redan första gången gick det superbra! Detta är en del i min utveckling för att jag ska kunna bli certifierat medium :) Ska bli spännande!
 

Husrensning

0 Läs mer >>
Snart fyller denna lille skit
1 år! Kan knappt förstå det! Och det blir 1 år sedan som jag och hans fina mamma blev vänner :) En underbar och trogen vän som ALLTID funnits där för en :) Känns som ens familj faktiskt! Och nu bor vi grannar :D Känns helt underbart :) 
 

Snart en 1 åring

0 Läs mer >>
SvtPlay
Har en ny sida som heter Öppet Arkiv där kan man se på serier från förr, såsom RederietDen vita stenenIka i rutan, Fem myror är fler än fyra elefanter med mera! Check it out!
 
Klicka här för att komma till sidan :)
 

Öppet arkiv

0 Läs mer >>
Häromveckan
Sålde de filmer på Hemmakväll för 15 kr styck! Jag kunde inte motstå! Köpte tre stycken; Rock of Ages (SÅÅ bra!), New Year's Eve och Snowhite and the huntsman. Och nu har jag fått hem ytterligare tre filmer!! Helt galen är jag i filmer som ni kanske märker. På Rusta hittade jag nostalgi sommarlovsprogrammet Salve - en medeltidssaga för 30 kr! Och så köpte jag min favoritserie från 1999/2000 - Roswell, säsong 1-3. Har även köpt hem nya filmen Rust and bone som nyligen gick på bio! Handlar om späckhuggare bland annat så var tvungen att ha, även fast jag kommer störtlipa som jag förstått det på trailern.
 
 

Kan inte få nog...