En kväll i soliga Helsingborg

Varit en sväng i Helsingborg i onsdags. Firade Nicco som hade fyllt år :) så vi fikade å hade de trevligt! På torsdagen grillade vi hos svärmor å drack sedan kaffe hos mamma å pappa :)

Bilder från barnkalaset

Nu kommer några
Bilder från Nicos 1 årskalas :) Jag hjälpte till med att garnera smörgåstårtorna och sedan kom folket och det var en enormt mysig och glädjefylld kväll! Med massa skratt, bus och kärlek. 
 En underbar avslutning med en bild på mor och hennes son <3
 

Änglamassage + barnkalas

Lördags
Klockan 10 befann jag mig i lokalen där vi skulle ha änglamassagen. Jag var spänd, men samtidigt exalterad. Kristina, kursledaren, mötte mig i dörren med en stor kram. Alla kom vid 11 och vi satte igång med en fika till att börja med. Skulle ha en nattgäst från kursen; Carolina, en person som jag lärt känna genom min grupp på Facebook. En underbar människa och vi stannade upp till tolv och bara pratade och hade jättemysigt! 
 
Söndag
Denna dag så var det sista kursdagen. Då blev det massa massage och ja helt enkelt en underbar avslutning på kursen. Fick mycket beröm för min starka healing, vilket jag inte hört innan som gjorde så att jag ryste. Jag var så stolt faktiskt. Att jag besitter denna intuitiva healingen, min andliga healing som jag har använt mig mycket av. Och den är lika kraftfull på distans. 
Vid halv sex tiden var det dags för kalas för Nico. Han fick ett fotoalbum med massor av bilder som jag tagit och en babyminnes-box från mig och sambon med många fler presenter från de övriga i familjen/släkten. Underbart litet och mysigt kalas. Bara massa skratt, glädje och kärlek. 
 
Idag
Var ute på stan vid tio, för att fixa en sak och köpa eteriska oljor och basolja. Känns så bra nu i hela kroppen! Senare kommer Eivor för att få en behandling :) 
 
Fina Carolina hade med sig lite ekologiska varor från sin Ekobutik. :D