I mitten av veckan

Igår
Blev det middag hos mamma och pappa. Sedan fikade vi och kollade på teve :) Var hemma runt halv elva tiden på kvällen.

Idag
Hade Stefan sovmorgon. Han skulle börja jobba vid 1 tiden. Men inte kunde han sova för de. Han var uppe tidigt och rensade marsvinens bur och städade. Jag vaknade vid nio tiden och vi kollade då på Big Brother och åt sedan frukost. Nu har jag varit på AF och lämnat ett papper, sen gick jag lite i affärer för att se efter badkläder. Syrran har fått för sig att vi ska åka till badhuset när vi ska upp till dem. Så kollade lite, men beställde istället från nätet.
Idag till lunch blev det vegburgare. Hade friscobröd till, gott!

Köffetajm

Igår
Blev det en trevlig vändning på kvällen. Efter att vi ätit vegetarisk lasagne, fick jag ett mess från Nicco. Hon ville bjuda på kaffe :) Eller köffe som vi säger. Så vi traskade upp till henne och fick muffins och praliner. Kollade på Halv åtta hos mig, Familjen Annorlunda, 30 grader i februari och Karatefylla. Sedan traskade vi tillbaka hemåt.

Måndag

Igår
Åkte och fotograferade lite. Vårvädret var underbart och solen blev verkligen skitfin på bilderna. Sedan hämtade vi svärmor och åt lite. Efter det blev det att vi alla vilade lite innan vi åkte och handlade innan jag och Stefan åkte tillbaka hem. Kollade då på Äkta människor.

Idag
Ska tömma diskmaskinen bland annat. Sedan när Stefan kommer hem blir det vegetarisk lasagne.