Solig morgon

Vaknade till en solig dag
Äntligen kommer det en solig dag! Regnet har funnits i vår lilla stad många dagar nu, så idag tog jag på mig sommarklänningen faktiskt. Hade fått två sms, ett från mamma och ett från min 'faster'. De ville bara säga hur bra mitt reportage var i tidningen! Fick även en liten bild på framsidan om de :) Så roligt! Det är ju The Ark det handlar om, så bilderna jag tagit kommer jag nog att visa er senare! Fick många fina kommentarer både på reportaget och på bilderna!


På svärmors kolonistuga


Middagen i söndags hos mamma och pappa


Skogsbärspaj till efterrätt


Mammas och pappas nya kök har kommit till sin rätt, snart klart!


Nya golvet


Maten igår
Och så mitt reportage!

Ingen rubrik

Igår
Då blev det akut att köpa en ny dvd-spelare. Så Maxi hade en för 299 kr som vi köpte. Vår har krånglat ett bra tag, så en ny fick det bli. Har ju köpt The Vampire Diaries på Hemmakväll för 99 kr, så jag måste ju se de! Jag följde aldrig de när de gick på teve, så nu när boxen fanns för de ynka kronorna och nu är jag fast :) Jag såg lite av de på teven, men ja, roligare att ha de på dvd med :D

Idag
Blev klar med artikeln till UNG-sidorna imon om The Ark :) Nu läser min handledare detta så hoppas hon gillar det! Igår gick jag mycket beröm om mitt reportage om mobbning så jag vart ju superglad :D Gjorde två reportage igår och en av dem var med idag, den andra är nog med imorgon tror jag. Jag trivs!

Stefan fotade detta i Göteborg :)

Dricker kaffe...

Idag har det varit en rolig dag
Sitter på praktiken och har varit ute på två egna reportage. En av dem är klar, men håller på med den andra. Jag trivs verkligen på min praktikplats. Ska ju även skriva om The Ark och detta ska komma med på onsdag, så jag har fullt upp :) Nu sitter jag här och dricker kaffe i min superfina termomugg som jag köpte igår på Åhléns för 79 kr :)