5 dagar kvar... ♥

Helgen
I lördags var vi på kalas. Min systers pojkvän fyllde 27 år. Var supertrevligt! Mycket god mat och många skratt. Så mysigt! På söndag åkte vi ner till Helsingborg. Ikea och Väla samt att umgås med bästa vännen Nicco ♥ Hade det underbart! Skrev även skitmycket på boken som bara kommit till mig genom en dröm. Det kommer bli en fin sådan ♥ 
 
Nu är det snart dags
På lördag är det mässdags! För andra året i rad är jag med och anordnar en mässa! Förra året var det över 400 besökare och i år är vi ännu fler utställare. Kommer bli en toppendag! 
 
Tog en vegetarisk risotto 
 
Yogiboost, sååå gott! 
 
Med en latte i handen och med pennan i högsta hugg 
 

Den är miiiin! ♥

Haft en underbar dag!
Mitt fina kusinbarn Michelle hörde av sig ♥ Det gjorde mig riktigt glad! Saknat henne 
Men utöver detta så har jag haft massage på arbetet, rena lyxen! Och vad det hände grejer med mig! Underbart när kroppen tar emot! 
Fick ha pass med nere i disken :) Superroligt! Träffade då en gammal högstadiekompis så vi pratade om vad alla gjorde nu för tiden, så roligt att höra!! ♥ 
På vägen hem gick jag inom en lampaaffär. I mer än två veckor har jag spanat in denna lampa, men det har varit på mornarna och då har affären inte varit öppen och på kvällarna har jag inte brytt mig om att gå in där. Så idag gick jag in. Och köpte den - eftersom det var den sista kvar på lager!! ♥ Är sååå glad! Och så pratade jag med expediten om att jag är medium :D Hihi roligt! 
Hem till min älskade man och gosa ♥ Vi åt god middag och nu bara myser vi och jag håller på med min senaste bok ♥ Min högstadiekompis berättade att hon hade rensat på saker hemma och då hon kommit över min bok som jag skrev på gymnasiet som projektarbete! Hon tyckte den var superbra! Dessutom handlade den om just det mediala som jag då inte hade utvecklat, häftigt va? 
 
 Skönheten 

Supertips!

Min svärmor kom på ett toppentips!
Och nu kanske ni redan visste detta - så detta är till dem som inte visste det tidigare :)
Ni vet när det regnar ute och man ska ta cykeln till arbetet. Det jag kan känna är att man inte riktigt var beredd på att det skulle regna och kanske heller inte tog med sig något ut för att torka av sadeln med. Ja, då har min svärmor kommit på (som hennes mamma har visat henne) att man kan ta en vanlig disktrasa. Den suger ju snabbt upp allt vatten + att man kan förvara den under sadelns lilla fack som finns där. TOPPEN!! Inga mera blöta sadlar!!