Valborg ♥

Blev en mysig kväll
Efter jobbet handlade jag lite mat till oss. Blev att jag smällde ihop en ny variant av smörgåstårta. Med baguettsallad, lax, avokado, sås på creme fraiche, kaviar, rödlök och färskost. På toppen gurka, sallad, ägg och avokado och lite lax. Mums! Ska vi äta till lunch imorgon :) 
Vi bestämde oss för att åka iväg en runda och se på valborgsfirandet. Packade med lite fika :) Så mysigt ♥ 
 


 
 
 

Min födelsedag 29/4 ♥

Nu är jag 24 år!
Känns som vanligt ;) Bara att tiden rinner förbi! Jag blir äldre och äldre! Känner mig ung i sinnet ;) Kanske det som räknas?
I alla fall så på jobbet fick jag många gratulationer och jag bjöd på fika! Väldigt mycket gratulationer på Facebook också och Instagram ♥
Efter jobbet blev det en massa fix inför kalaset. Hade bjudit mamma, pappa, syrran och hennes kille. Vi bjöd på frallor och tårta! Jag fick presentkort på Resia och en jordgubbsplanta! Sååå glad! Av min man fick jag en stor ängel, en liten ask med änglar på, en mini ängel och en text i keramik där det står Dream med änglar på. Så fint! ♥ Var så tacksam för denna kväll!
 
 

29 april = min tjugofjärde födelsedag! ♥

Så kom denna dag ♥
Under hela april månad har man fått vänta på att ens födelsedag ska börja och ta slut. Nu har den bara börjat. Blir lite kalas ikväll. Mamma, pappa, syrran och hennes kille kommer. Blir lite fika :) Mysigt!
Jag och min tvillingsyster fyller 24 år idag! ♥ Jag saknar henne fruktansvärt mycket. Helgen som var, var ju fantastisk! Det märks att vi är tvillingar, eftersom jag känner av henne så lätt. Jag får hennes tankar om vad hon ska säga och nu med sitt andra barn kände jag alla gravidsymptom - innan hon ens berättat för oss. Vi har ett speciellt band. Jag älskar henne så mycket ♥ Min fina syster ♥
 
Hittade fina bilder från vår uppväxt ♥