Pustar ut!

Igår fick vi tillbaka provet
Vårt första prov och de som jag nämde gick de jättebra - och de gick bra också på resultatet. 32 poäng av 35! VG fick jag. Riktigt härligt! Så då kunde man verkligen pusta ut, trots att jag var rätt säker, så var man ju ändå nervös. Gick lika bra för Stefan :)

Igårkväll
Dags för en meditationskväll igen. Härliga kvällar de där. Får så mycket ut av de! Har sagt att jag ska gå varje gång, eftersom annars får jag inte tid till de. Denna gång hade jag med mej två vänner. Kul att de vill uppleva de. En av dem fick kontakt med sin guide - sjukt häftigt, eftersom att jag inte ännu fått de. Fick dock en upplevelse som jag inte kan begripa mej på. Och drömmen inatt - hade med den upplevelsen att göra - gjorde inte saken bättre. -.- Härligt var de iaf :)

Idag
Ullaredstripp är bokad! Härligt! Kommer ske i november någon gång med övernattning :) Wünderbar! Dessutom blir de ju en tripp den 20-21 december med :) Idag ska Stefan kolla på ena julklappen istan och se om den blir bra. Jag har skrivit upp hur jag vill ha de, eftersom att jag inte hade tiden att komma in till stan. Och han ska ju med vara nöjd :)


Ringen jag beställde av Coco By Catrin, ursnygg!


Findus la sig och nanade i min Oriflame låda som kommit samm dag. Ha ha.


Mys-katt!


Fick fika på Stefans jobb igår, mumma!


Kommer att beställa hem varenda box! Igår kom den första :)

Hemma från die schüle

Tidig morgon
Som vanligt dessa två dagar, är man uppe med tuppen. In i duschen, äta frukost och sedan iväg till skolan. Första 1,5 timmen hade vi medicinsk grundkurs. Gick igenom tumörsjukdomar och har ännu ett prov, vecka 41. Om två veckor alltså. De ska nog gå bra :) Imon får vi reda på hur de gick med provet i vård och omsorg :) Full pott hoppas jag på!

Håltimmen
Vi hade ju som sagt haft datakunskap, jag och Stefan, så vi åkte in till stan och uträttade en massa ärenden. Bland annat en av julklapparna som kommer bli sååå bra :D Riktigt kul! Ibland är jag bara för smart ;) Köpte lite grejer med; ny blomma i fönstret, rosa kuvert, plastfickor och en blomma till Nicco. Tyckte att vi skulle köpa nått fint och en blomma säger väl en hel del :) Finaste vännen!

Hemma
Nu är vi hemma och de blir raggmunk idag till middag, med bacon och blodkorv. Jag tar vegetariskt idag. Älskar de där :) Tror jag ska ta quornfiléerna :) Mumma! Tittar nu på Tjorven och Skrållan som går på tv1000 :)


Gjord i åttan/nian :)

Måndag

Lördags
Vid sju tiden kom svärmor med bussen. När vi sedan kom hem åt vi en middag av grillat :) Syrran hade med kommit. Riktigt mysigt. Sedan runt elva tiden gick vi och la oss.

Igår
Gick upp vid nio, åt frukost och åkte sedan till Växjö. Åkte inom syster för att hjälpa henne med en grej och sedan då körde vi mot storstaden. Handlade ett par skor till mamma som hon bett oss om och sen var vi på ÖB och Rusta. Handlade en del faktiskt. Nilla åkte med bussen sedan vid tre tiden och de blev tomt kände jag. Vi köpte sedan en varsin rosett för bröstcancern. Riktigt fina i år. Åkte sedan till fotbollen. Seriefinal. Syrrans lag vann med 4-1, men de vann inte serien, för ett annat lag vann de :( Synd! Nästa år så :)

Idag
Ska renskriva lite inför imorgon. Har haft instuderingsfrågor, så ska renskriva dem. Gillar de mer så ;) Gör just nu en julklapp till en viss person. Ska nog göra till två till personer, men får se.