Sista dagen

Så var sista dagen kommen här på City Gross. Jag bjöd på kladdkakemuffins med cupcake inspiration. Fick ett sött charm (svamp) troll av mina fisk kollegor. Kommer sakna dem! Nytt jobb på måndag! Nu ska ja bara njuta av helgen! Massa roligheter!

 

 

 

 

 

 

 

Det går bra nu!!

Helgen
Var i Helsingborg. Hos Nicco :) Vi fikade på Ebbas fik som är ett amerikanskt inspirerat café. God fika och sen så gick vi lite på stan innan vi gick lite på Fredriksdal. Till middag åt vi en fantastiskt pizza. Riktigt tunn botten och med fina delikatesser på såsom parmaskinka o parmesan. Sjukt gott. Lite dyrare, men sjukt värt de!
På söndagen blev det en halvdag på Väla. Köpte gräddbullar på Gräddbullerian bland annat och sen så drog vi hemåt Småland igen. Blev middag hos mamma och pappa också.
 
Idag
Blev en lugn dag. Fick sedan ett samtal från Christina om jag ville med till BVC med Nicolai o självklart ville jag detta! Drog sedan hem till Yiao där det blev lite spökerier.
Sista veckan på City Gross nu med. Sen på måndag börjar jag ett annat jobb i fyra veckor och sen så får vi se :) Ska iaf tillbaka till CG för att lära mig kassan som jag länge velat! Har fått ett tips om jobb med, som jag kommer söka direkt!! :)
 
Snart börjar denna serie igen :D

Söndagsdags

Igår
Jobbade min sista helg. Skönt. Lördagarna är kortare, men de finns mest att göra då. I alla fall där jag är :) Sen drog jag hem, åt lite lätt och sedan åkte jag med syrran ut till mamma och pappa. Vi åt middag och kollade film. Fin kväll.
 
Idag
Sov ganska bra... Hade en kisekatt som var på en HELA tiden. Mysigt dock att hon vill sova hos mig :) Nu ska jag ge lite änglakort till folk. Och apropå det. Jag trodde väl aldrig att mina änglakort skulle ge inverkan på folk. Men de blev jag varse om i förrgår. Kom hem och hade fått ett paket. De var från en kvinna på FB som skickat en ängel till mig och ett kort där hon skrev att hon tackade mig för de kort jag gett henne. Kan ju säga kort att hon gjort stora förändringar i sitt liv på grund av detta... Sådant uppskattar man. <3