Fredag

Idag åkte jag och Stefan en runda
Vi åkte till Kristianstad, där vi skulle ha spelat minigolf med lite häftigare banor, men icke. Vi hittade inte de, trots GPSen och sen regnade de. Så vi gick inne i stan en runda, där jag köpte en avkylare till min dator för 299 kr och den funkar finfint, så jag behöver nog inte byta ut min dator på ett bra tag :)

Sen åkte vi till Åhus
Skulle till Åhus parken, men den var nerlagd :O Där brukade vi ofta vara när vi var små. Blev en aningen chockad. Synd, verkligen. Sen då nu blir de en såkallad safariepark. Eriksberg kallas de för. Berättar mer om detta en annan dag ;)


En sommardag i juni 2008

Fredagsintervju - Hannah

Idag blir de Hannahs tur att vara min fredagsintervju :)
OCH NU BEHÖVER JAG NYA TILL FREDAGSINTERVJUERNA. KOMMENTERA INLÄGGET SÅ KONTAKTA JAG ER!


Snabbfakta:
Namn: Hannah
Ålder: 19
Bor: Bollnäs
Civilstånd: I ett förhållande
Familj: Mamma, pappa, låtsasmamma, låtsaspappa, 3 småbröder, 1 styvbror, 2 hundar och 3 katter :)
Gör: Just nu fotograferar jag, och börjar vikariera på en förskola i augusti!

Varför började du blogga?
- Jag började blogga för ungefär 5 år sedan, jag har alltid tyckt om att skriva och jag antar det var därför jag började blogga då. Jag la aldrig upp bilder då heller utan skrev bara. Det var som min dagbok kan man säga.

Vad har du för syfte med din blogg?
-
Idag bloggar jag, fortfarande för att jag tycker om att skriva, men även för att jag ska ha någonstans att lägga upp alla bilder jag tar (som jag gör på min andra blogg: http://hannahsfoto.se). En annan anledning är för att min familj och släkt ska kunna veta vad jag gör om dagarna då mina föräldrar är skilda. Jag tycker också om att få "bekräftelse" på det jag gör :)

Vad har du för skönhetstips?
- Hm, egentligen finns det hur mycket som helst men ändå tycker jag att det bästa tipset är att man ska försöka låta bli att trixa så mycket. Jag har till exempel alltid haft bra kvalité på mitt hår för jag använder nästan aldrig några hårprodukter förutom hårspray som jag använder ibland. Jag tvättar håret 2-3 gånger i veckan och mitt hår är alltid lent och mjukt, och växer som ogräs ;) Jag har också alltid haft babylen hud just för att jag låter den vara. Får jag en finne rör jag den inte för jag vet att det bara bli värre. Låter man den vara försvinner den snabbare och lämnar inga spår efter sig :) Men kortfattat:

- Rengör ansiktet om du sminkar dig
- Drick mycket vatten
- Försök sova regelbundet

Vad gör en blogg till en bra blogg?
- Bra kvalité! Man ska lägga ner mycket tid på bloggen om den ska vara bra. Snygg design och genomtänkta inlägg som man varierar med både text och bilder.

Vilka bloggar läser du?
-
Jag följer ungefär 40 bloggar på bloglovin just nu, men om jag ska plocka ut några; Blondinbella, Ellinorak, Emelie Ohlsson, Elin Zollet, Ellen Axelsson, Maria Montazami och hennes dotter Sara Montazami, Stina-Lee. Ja många många fler!

Hur många läsare har du per dag?
- Det varierar från dag till dag. Ibland har jag 50, ibland 200. Men allt som oftast ligger jag på ungefär 70 om dagen.

Vilka är dina förebilder?
- Oj, den frågan var svår. Men om jag får fundera lite... min mamma som person. Emelie Ohlsson som fotograf och Melissa Horn som sångerska!

Torsdag

Idag åkte Nicco hem
Haft tre riktigt bra dagar tillsammans med dem :) Och nu har våra andra gäster kommit som har egen husbil. Jag och Stefan gick ner till campingen, där vi satte oss med datorn. De hade en cirkusskola för de minsta där och de var roligt och se dem leka och ha roligt. Sen åt vi lite middag och jag och Stefan kollade på Djursjukhuset, eftersom delfinerna var med - mina favoriter som ni kanske vet. Har nu gått en runda och ska nu snart kolla på Allsång på Skansen som vi missade i tisdags.