tivoli i köpenhamn

I fredags spelade vi in vår talkshow The Dead till engelskan och det gick sådär. Vi valde att vara inne i aulan, eftersom det är som en scen där och då blir det lite mer som en riktig studio eller så, men då kom broder fluff och sa att han skulle ha lektion där med sin klass. Jaha. Vi hade riggat upp kameran och flyttat runt och hållt på. Så vi flyttade upp allt på övervåningen. Men där blev vi störda av allt folk som gick förbi. Till slut blev vi klara och spelade in ytterligare de två resterande scenerna. Nu ska detta bara klippas ihop.

På svenskan började vi jobba med naturalismen & realismen del 2. Och Kopieringsbolaget ringde upp mej om boken. Sedan slutade vi och Stefan kom. Vi gick in till stan och köpte en julklapp till Carrow och sedan köpte jag en FRIDA tidning där min favorit var med, Lauren Conrad. Vi åkte sedan till Sannarp och skulle bada. Vi simmade i 50 min och sedan roade vi oss i hela anläggningen.

I går åkte vi klockan tio till Helsingborg med buss med ungefär 40 andra skulle jag tro. Vi kom på färjan vid klockan elva och då vi handlade lite på båten. Köpte en julklapp till Stefan bland annat och de hade jättegott kaffe bland annat :) Och så efter 20 min var vi i Danmark och i Helsingör. Vi åkte då till ett köpcenter med inte såå många affärer man ville gå in i precis. Men vi kollade i några och det luktade sjukt skumt på Jysk. Sedan åt vi och då jag tog fisk med remouladsås och strips. Gott. Stefan åt en jättegod hamburgare och Nilla tog bara en strips.

Vid två-tiden kom vi till Köpenhamn och Tivoli. Gratis inträde. Och jag köpte först ett chokladdoppad äpple, typ som kanderat äpple och vad jag var glad. Och gott var det också. Nedan kommer lite bilder. Vi var hemma vid klockan tio och jag köpte med mej en scarf hem :)

gick ut från området och köpte chinese-food. min favorit :D

Idag ska vi på julskyltning och städa.

overandout.

tidig skoldag.

Ja, igår gick jag hem från skolan vid halv två tiden. Dels för att jag gått och gråtit nästan hela dan och sen för att jag och Carrow har bråkat. Kanske inte hela världen att bråka om, men det känns orättvist. Hon vill inte prata om det och jag vill det, för att jag vill få tillbaka min gamla kompis. Känns hemskt att det blivit såhär.

När jag kom hem, satte jag mej i soffan och tittade på teve. Men sedan kom Stefan hem och jag myste med honom. Vi bråkade lite - just för att jag var arg på Carrow. Kände mej hemsk, men allt löste sig sedan. Och vi gick till OKQ8 och hämtade Nillas paket och sedan handlade vi lite på Netto. Och sedan satte vi oss framför datorn och såg på de båda veckans sista avsnitt på Andra Avenyn. Usch.

Gick och la oss efter detta vid tio tiden och jag är trött idag. Stefan skulle gå vid klockan kvart i sju och jag hade totalt glömt bort att jag har sovmorgon idag. Men så kom jag på att jag kunde åka till skolan som vanligt och ta med mej min laptop, så kan jag göra lite på projektarbetet. För det är ju det jag behöver, komma bort från lägenheten och sitta någon annanstans.

Imorgon ska jag ha prov i franska -.- Ska plugga till det idag och sedan slutar jag kvart i tio, då jag kanske ska till skolan och återigen skriva på projektarbetet till halv två, då jag åker med Stefan hem. Och sedan vi klockan fyra, ska vi hämta biljetter till Tripple & Touch när de är på Halmstads Teater. Gratis :)

Har bara en lektion idag fram till klockan fyra och det är hemskt. Ska nog sitta och plugga på franskan också. Ska först göra lite annat och i slutet sitter jag med det.

overandout.

hej igen.

Nu är jag tillbaka för ännu ett blogg denna dag! Jag är så deppig idag. Och jag har svaret. Jag känner mej så totalt jävla ensam och misslyckad. Jag är så osynlig (trots min kroppsbyggnad) och jag känner mej bara ensam. Och jag vill prata med Stefan, men han har inte tid för han har praktik. Ska ringa igen snart och se om han svarar.

På grafisk ska vi göra en webbdesign... Kul. Eller inte. Är så trött på denna skit. Vill göra nått roligt! Ingenting av det vi gör är roligt! Jag ska göra en webdesign i nästan samma form som denna och nej, jag kmr inte avända den senare efter att jag slutat skolan. Det har jag ingen anledning till när den kommer att handla om som ett CV eller så. Är så trött också att jag vill bara hem och sova...

Dessutom pratade jag med Malmis idag <3 Jag började gråta. Just för att jag saknar henne. Och jag saknar Frida också och jag hatar att allt blivit såhär. Åkej jag ångrar inte att jag träffade Stefan, utan bara att vi är vänner.

Jag vill bara vara i din famn just nu. Det är du som får mej att må bra. Usch vad jag älskar dej.

overandout.