1 Läs mer >>

Nya krabater till hemmet :)

Dixie och Daisy

4 Läs mer >>
Igår
Var det en lugn dag, en massa arbete. På kvällen där så ringde min vän Christina och frågade om jag ville med på shopping. Absolut! Skönt att få komma ut lite och lägga arbetet åt sidan. Tillsammans med Yiao och lille Nico :) Vi  hade det väldigt trevligt, blev dock ingen shopping för mig då jag inte hittade något direkt. Hade i alla fall en underbar kväll :) 
 

Fina vänner <3


Blivit som en tradition för oss att jag varje år gör brända mandlar, smaksatte med kanel!


Hade ju julklappsbyte med Nicco i helgen. Detta var en av de presenter som vi fick :D

 

19 december 2012

2 Läs mer >>
Klockan 08,15
Satt ja i en minibuss på väg till Värnamo där vi skulle möta upp en större buss föra att åka till Ullared. Studiebesöket var sådär. Kunde varit bättre. Fick fika och kaffe! Och sen vart de shopping i varuhuset. Handlade jättemycket fint och äntligen hittade ja kläder där. Är så kräsen :P Var hemma runt sex tiden och vid åtta drog jag och Stefan till missionskyrkan för att se på lussefirande o julkonsert. Mina fina vänner Christina och Yiao var där o givetvis fick jag mysa med Nicolai <3
 
 

Ullared och ett lusse...

1 Läs mer >>
Denna dag
Som är speciell för mig och för många andra som är inne i det mediala och det andliga, drog mig hem till Helena för att vara med på meditationer. Så härligt att bara släppa allt och bara njuta av att vara i sin inre lilla bubbla o njuta av detta. Vi åt sedan thai mat och hade de supertrevligt. 
 
 

12-12-12

0 Läs mer >>
I tisdags
Blev det studiebesök på Ikea och dess lager. Vart lite paffa när vi kommer dit, då vi fick en väst och ett par sorts mikrofonhörlurar. Så vi hörde vår 'guide' jättebra. Sedan säger han: nu ska vi åka tåg. Oh jag vart ju som ett litet barn. Haha. Så roligt de var om inte annat. Sedan fick vi lunch inne på Ikea varuhuset och så handlade jag presentpapper med noter på <3
 

Charlie är tokig han, han ligger på höhäcken... ja när han inte välter omkull den ;) 

Tåget som vi åkte ;)
 
 
 
 

Ikea - studiebesök

1 Läs mer >>
Igår efter Helsingborg 
Var vi ju en runda hos mamma och pappa. De kokade knäck när vi kom! Yummie! Jag slog in julklappar och så gosade jag en massa med Isadora. Min älsklingskatt Sid skulle givetvis vara med och gosa!
Den sista bilden, är mitt paket från Stefan. Jag vet ju vad jag önskat, men de jag önskar är typ mindre... haha
Sen fick Isadora och Charlie ett nytt hus, större som Isa kan vara i också ;) Hon älskar att vara på taket mer :D
 

Hos mamma och pappa

0 Läs mer >>
Söndagens nöje
Så igår vid halv tio tiden drog vi till Helsingborg. Köpte med oss gräddbullar från Gräddbullerian som är fantastisk! Blev smakerna pepparkaka, saffran och banan! Underbar personal där också! Drog hem till Nicco och fikade innan vi gav oss ut i snöovädret återigen. Vi skulle gå på julmarknad på Fredriksdal! Underbart! Köpte mig bara en Preztel och så vann jag en nalle! Sambon fick varm chokladmjölk ;) Riktigt mysig julmarknad! Efter det åt vi pizza innan vi drog hemåt. Var hos mamma och pappa en runda med. 
 
Supergod preztel!
 
 

Julmarknad på Fredrik...

0 Läs mer >>
Lördags
Då åkte vi till Halmstad. Blev lite shopping i stan, sista julklapparna inhandlades! Nu har jag bara syrrans kvar, men den är klar i princip! Vi var även barnvakt åt lille Zeb. Så roligt de var! Han är som ett barn!
 

Halmstad

0 Läs mer >>
I fredags hände något hemskt
Redan dagen innan hade jag haft känningar av att vårt ena marsvin Peter kommer lämna oss, men jag tänkte inte mer på det, för jag tänkte att de var väl bara hittepå. 
 
Men
Jag fick samma känsla i fredags också. Men jag var tvungen att gå iväg på en sittning, så efter där sa jag att jag skulle inom min bästa väns jobb. Hon jobbar i en djuraffär. Så när jag går hem från sittningen, så kommer jag på att jag skulle ju inom djuraffären. Så när jag kommer dit möter jag Mia och så får jag syn på den underbaraste lilla varelsen! Jag hade kanin som liten och jag har velat ha det ett bra tag nu. Där i deras burar sitter en liten tjej på 10-12 veckor som är brun, svart och vit! Så fin!
 
Henne ska jag ha
Var det jag sa till Mia direkt. Jag tvekade liksom inte ens. Så jag säger att jag ska ha henne, på riktigt. Så jag blev bjuden på kaffe och vi satt och pratade och jag hade lillan i famnen. Hon var så gosig! Jag och Mia bestämde att hon skulle flytta hem till mig som idag, måndag. Eftersom vi skulle iväg i helgen och vi ville ha med henne o Mia trodde de skulle bli jobbigt för henne att bli förflyttad så mkt. Så så gjorde vi. 
 
Och när jag kommer hem
Så är jag ju superlycklig. Går fram till marsvinen för liksom berätta den glada nyheten och då ser jag att Peter bara ligger där... han rör sig inte och det skulle han gjort om jag kom. Lille Peter hade somnat in. Jag fick panik och ringde Stefan och han vart ju med ledsen, men jag grät. De gjorde ont. Vår lille kille som vi vet var gammal, hade somnat in. 
 
Allt detta
Var så märkligt! Så jag hade inte fel ändå tänkte jag! Peter försökte verkligen kommunicera med mig, då jag kan djurkommunikation, men jag trodde ju inte på detta på allvar. Men sorg blev ju till lycka. För redan samma kväll fick lilla Isadora som hon ska heta, flytta in till oss. Peter kommer alltid bli ihågkommen <3
 
Peter och Charlie, när Charlie precis kommit till oss 

R.I.P Peter ♥

0 Läs mer >>
Nu äntligen
Förra veckan kom mina efterlängtade presentkort hem! Redan 5 stycken presentkort är ute hos kunder och de känns underbart! Trodde inte de skulle vara så stora som dem är, men ja, bara positivt!!
 
 

Presentkort

0 Läs mer >>
Jag älskar ju att ha ljus tända
Så jag tände upp allt jag hade i lägenheten. Nu tog jag inte på allt, men på nästan allt ;) Älskar när det är mysigt här hemma :) 
 

Julfint i hemmet!

0 Läs mer >>
Nu finns mina visitkort
Nere i Helsingborg på 6e Sinnet! Samma dag som jag fick bilden ifrån Nicco, hade Regina Lund varit inne i butiken :) Är så stolt över att de får vara där nere :D 
 
 

6e Sinnet