En tjuvtitt

Nu är vi äntligen inflyttade
Fick nycklarna vid två tiden och jag och Stefan hade ett lass med oss, så vi lastade in allt de. Sedan kom svärmor och Stefans bror med ett lass från Halmstad. Där vi hade täcket, kuddar, sängramen, tevebänk och soffbordet + en golvlampa. De körde iväg för att hämta ett sista lass, medan mamma, pappa och syrran kom med en varsin bil fullastad. Så klockan fem, sex var allting i lägenheten :) Tog oss 6 bilar kan man ju säga att köra allt :)

Plockade upp
En hel del redan igår. Köket blev helt klart faktiskt och även toaletten. I vardagsrummet började Stefan skruva ihop tevebänken och soffbordet och jag möblerade lite med soffan och så. Sedan tog vi sängen och bokhylla i sovrummet. Sedan blev det middag hemma hos mamma och pappa. Blev ett tungt hejdå till mina älskade katter. Riktigt ledsamt :( Men som tur är kan man ju alltid hälsa på. När vi kom 'hem' (som känns underligt att säga än) så monterade Stefan ihop sängborden.


Köksfönstret


Vardagsrumsfönstret

Flyttdagen!

Ja som ni kanske vet nu
Så går flyttlasset idag! Klockan två är de sagt att vi ska få nycklarna och besiktiga lägenheten. Hoppas att vi hinner flytta in alla saker idag :) Jag har alltså gjort ett tidsinställt inlägg :) Skrev detta igår vid 23:57 då jag borde gått och lagt mej för längesen! Pratar med min vän Elin på msn och sitter och kollat klart på Så olika av Helena Bergström, alltså igår. Men idag har jag fullt upp med annat, så vi hörs när vi hörs! Nästa gång är jag i vår nya lya :)


Helt slut... hur blir de imon då?

Ja, de är min fråga
Åkte till IKEA idag och handlade de sista såsom sängmadrasser, sänglampor, lite till badrummet och mina efterlängtade lackhyllplan. Hämtade mitt paket från O-Råsa också. Efter detta åkte vi till Netto där jag inhandlade ännu lite fler grejer såsom en ugnsform, tårtspade och ballongvisp. Väl hemma lastade vi av madrasserna och mamma kom hem och vi åkte vidare till kusin med familj.

Fikade
Och busade med lille Ville som fyller 1 år i år. Vad tiden går! Sedan lastade Stefan och kusin Mathias på soffgruppen på släpet och vi drog oss hemåt. Nu har vi ätit plankstek - mums - och ska bara ta de lugnt. Har packat de sista, men känns som att de finns ändå mer man ska ha med sig. Syrran och hennes sambo ska ju med flytta, fast på onsdag.

Min fråga är då. Om jag är slut idag efter allt detta... hur ska de då bli imon? :S

SNART KOMMER EN NY TÄVLING :)