Julmarknad i Kalmar ♥

Halv åtta
Befann vi oss utanför kommunhuset för att åka med bussresa till Kalmar och Kalmar slott. Vid halv tio var vi där och tillsammans med en kollega till min man gick vi och fikade direkt. I bussen hade alla andra med sig kaffe och fika och det hade vi inte ens en tanke på. Så direkt gick vi och fikade :) Sedan gick vi runt på hela området och vi handlade lite fudge med päron, rom/hasselnöt och pepparkakssmak, sedan köpte jag en julklapp til min systerson, två korvar och äntligen fick jag smaka ett kanderat äpple! 
 
Vi fortsatte in till stan
Vi smakade på honung med smultron bland annat, så gott! Smakade även på kalvdans för första gången, vilket inte var en höjdare :( 
Efteråt drog vi in mot stan där vi åt på en Kina restaurang. Mötte upp min vän Carro som bor i Kalmar och umgicks lite. Shoppade och fikade! 
Summan av hela dagen har varit fantastisk! ♥ 
 
 På sista bilden syns jag och Albina ♥

Vår helg ♥

Fredags
Efter arbetet blev det att jag drog till lokalen. Jag och Tiina kollade på skyltar att ha utanför ingången till vår lokal. Sedan kom två kunder. Min man hade köpt hem pizza denna fredag ♥ Jag packade ihop alla loppis prylar som vi skulle ha med oss till lördagens loppis som vi skulle stå på. 
 
Lördagen
Loppisen började vid tio, så vid halv nio kom svärmor från Halmstad med alla sina grejer som hon skulle sälja. Vi sålde för ungefär 300 kr var, vilket vi tyckte var bra. Efter det fikade vi lite och fixade lite och sedan åkte dem hemåt. Jag och Stefan hade sedan en hemmakväll, vilket vi inte haft på väldigt länge. Vi åt god mat och hade efterätt och lite snacks. Gott ♥ 
 
Söndagen
Då umgicks jag med en av mina bästa vänner! ♥ Vi fikade och det blev lite shopping! En riktig tjejdag! Det var efterlängtat :) Sedan tog vi bara det lugnt resterande av dagen och spelade sedan Bingolotto på kvällen ;)