1 Läs mer >>

 
Bilder från gårdagen och idag! <3 

Min födelsedag 29/4!!

1 Läs mer >>
Här kommer lite bilder från förra helgen :)
 

Vi tog oss en morgonpromenad innan det var dags att bege oss till Halmstad.
 

Vi körde vidare mot Båstad/Torekov. 
 


Vi stannade å fikade :) Hade med oss kärleksmums i choklad och i citron. 

Körde vidare mot Ängelholm. Stannade till vid deras folkpark - älskar!

K


Denna kaninen vill jag verkligen - dröm kaninen! hihi, Isadora är ju nästan likadan fast att hon har brunt i sig också. 


Dagen efter blev de tivoli!


Köpte popcorna och vann ett gosedjur :)


Älskar Pretzels! Dessa är lika stora som en hand, finns på Lidls brödavdelning :)


Nu när man fyller år på måndag så råkade jag se en räkning hos svärmor som låg rakt framför mig. Såklart man ser den då. Och då hade svärmor hittat denna film! Kommer ni ihåg den när den gick på SVT? Så bra!


På söndagskvällen fick Isadora springa av sig! <3

Bilder från helgen

0 Läs mer >>

Gammal goding

0 Läs mer >>
Igår
Till att börja med vill jag berätta om gårdagen! Först var det studiebesök på ett företag som säljer maskiner här i stan. Det var inget intressant för mig. Men roligt hade vi i alla fall (då inte av själva studiebesöket). Efter så umgicks jag med fina Christina och lilleman Nico <3 Fina vänner! Finns alltid där i vått och torrt! Vi fikade, var i lekparken och sedan kom Nicos gammelfarmor och lekte i lekparken också ;) Mys! På kvällen kollade jag och sambon på nya Johan Falk filmen; Kodnamn Lisa. Den bästa av hela serien kan jag ju säga... 
 
Måndag
På måndag fyller jag 23 år. Det är ju nu som jag känner att jag börjar bli gammal. Haha. Tjugotreår... vill ju stanna på 20-22 år om de hade varit möjligt ;) Hihi. Jag har i alla fall inte önskat mig något speciellt förutom en massagebänk eftersom jag ska lära mig änglamassage! Ännu ett utbud som jag kommer ha :) Härligt!
 

Snart födelsedag

1 Läs mer >>
Den 6 april kom tre små bebisar till världen
Detta har jag tidigare skrivit om, men nu kommer bilder! :) Var där igår och nu är dem 3 veckor gamla! Två är redan tingade, så har en liten hona kvar som kanske även den snart är tingad! De är så mysiga och fina!
 
Honorna är den där uppe och den svart vita :) Den svartvita lilla tjejen är så lik sin mamma som är norsk skogskatt. Hanen är till vänster. 

6 april - tre små nis...

4 Läs mer >>
5 år & 7 månader idag
Med min älskade sambo! Han ÄR mannen i mitt liv :) 
Annars är mitt liv ganska händelsefullt. Umgås mycket med grannen och hennes lille son. Underbart! Har jobb som vanligt med det mediala, ska även söka jobb vid sidan om. 
Var på min fösta husrensning i helgen. Sååå kul! Gick hur bra som helst och jag kommer göra en ny imorgon. 
 
Nya bebisar
Mammas och pappas kise Anna-Lisa har fött tre små knoddar. En tjej och två killar verkar det vara! Då är det verkligen vår när man ser andra få kattungar, hihu. 
Pappa fyllde år häromveckan, så var där hemma på middag med syster och med farbror och "faster". Mysigt! Sedan fyller jag och syrran år den 29 april! Fattar inte riktigt att vi fyller 23 år! Jag blir verkligen nostalgisk ibland när jag tänker på HUR gammal jag är... 
Fick ett kusinbarn till igår :) En liten Majken!  
Kommer uppdatera mer!
 

10 april 2013