på bättringsvägen

Söndag idag
Oftast brukar det vara så att jag inte gillar söndagar, kanske mest för att det inte händer så mkt, men idag är det ju faktiskt julskyltning!! Så mysigt! Dock har jag ingen julkänsla i kroppen, trots att det är både ljusstakar och annat i hela huset ^^. Men det kommer väl.

Nu ska vi snart iväg till Älmhult
Ska äta middag hos syster och sen vid fem tiden kommer Nilla och Fredde, då vi ska kika runt på julskyltningen. Förhoppningsvis ska jag visa dem kattungarna sen när de åker hem också. Kanske tar en runda till Ljungby med och kollar läget där.

Igår
Var vi i Ljungby och handlade. Hade faster med oss, då hon skulle ha lite nytt inför kvällen, då mamma och pappa och fast med mera skulle på älgskiva. Stefan skulle vara chaufför och jag skulle laga maten medan han var borta. Det blev spaghetti och pennepasta. Mums. Stefan kom hem och vi åt, sedan myste vi i soffan med Robinson och Robins. Åt ostbågar och chilinötter och bara hade det mys. Stefan körde och hämtade dem vid ett tiden och sedan nande vi.

pussåkram

fredag

Äntligen helg kanske för vissa
Men jag och pojkvännen ser det mer som att 'äntligen är mamma och pappa hemma hela dagarna'. För det kan bli långtråkigt att inte göra nått speciellt om dagarna. Men nu kommer mamma och dem vara hemma och imorgon ska vi åka och handla :) Det ska bli najs. Ska inhandla lite såsom tidningar, kattgrus, ljusslinga.

Ska idag lägga in missungarna på blocket
Ska sälja dem för 100 kr/st, vill helst sälja dem för mer, men då kanske ingen vill ha dem. Och helst två och två vill jag sälja dem. Jag hatar att skilja dem åt. Och sen vill jag så gärna få bilder på dem när de är i sitt nya hem. Har ganska höga krav ser jag nu, men just för att de är ju mina små bebisar. He he.

Har gjort en otrolig efterrätt
Tror det var på mammas jobb (en gymnasiesskola med bland annat hotell- och restauranglinje) där de gjorde denna efterrätten. Mycket julig sådan. Vi vispar en förpackning med vaniljvisp hårt och krossar pepparkakor. Sedan lägger vi i detta i vaniljvispen, vänder ner det och häller i lite kanel eller ingefära. Går bra med båda. I med detta i en form och in i frysen. MUMS!

Ha en fin helg!

förkylningen inte borta

Ja, jag ångrar ju lite att jag tagit vaccinet
Jag verkligen hatar att ha förkylning. Ögonen rinner, man nyser, snörvlar och är allmänt seg. Orkar ju ingenting. Inget kul alls. Såg att många av er svarat på det jag skrev i förra inlägget. Om det varför de frågade om man var allergisk mot ägg. Ja, svaret kunde ju många utom jag. Det finns visst ägg i vaccinet.

Idag har vi gjort mycket
Trots att jag är sjuk, älskar jag ju att designa. Och inte bara bloggar. Utan hemma också. Mamma har ju börjat rusta upp inför julen, då jag och Stefan satte upp tre gardinpar, krukor, ljusstakar etc. Mycket fint blev det :) Dock kommer jag vara hård med att de inte ska tändas förrän på söndag eller möjligtvis lördag. Hatar när folk - som i tisdags - hade tänd ljusstakarna. Ja, det är ju min åsikt.

Ska snart sätta ut kattungarna på blocket
Känns tråkigt, men jag vill att de ska få nya hem. Annars blir döden den enda utvägen. Så ni förstår varför jag kämpar så hårt för att de ska bli tama etc.
  • Rumsrena? - Check
  • Tama? - Check (Lisen och Flingan (som nu heter Sixten) är ju tama och även nu Rocky och Scott)
  • Äter kattmat? - Check. Älskar sådan burkmat också.

Känns som att de är redo inför att få nya hem :) Jag lägger in en hel del bilder nu från dagen :) Fick ett paket från svärmor också. Och blev mycket glada :)

Veckans blogg: Liliana
Till min designblogg


Åt årets första lussebulle idag :)


By me :D


De fina kissungarna!


HONEY <3


Lisen :)


Närbild på Findi


Paketet från svärmor'Mamma är bäst!'


Scott i min fina glitterjulgran


Rocky


Flingan, som nu heter Sixten.


Lisen :)