0 Läs mer >>

Promenad

0 Läs mer >>
Igår var vi med i tidnigen om mässan :)
 

I tidningen

0 Läs mer >>
Kärlekens dag
Fick lite hem på posten :) Bland annat chokladask och lotter av syster, en datumgrej från andra syster med hennes lilla familj och av mamma fick vi Subway presentkort :) 
 

Alla Hjärtans Dag

0 Läs mer >>
För ett par helger sen
Var vi i Helsingborg. Här kommer bilderna därifrån. Det var när de hade fullt med ljus i hela staden :)
 

Helsingborg

0 Läs mer >>
Nu är det en vecka kvar
Till mässan! I veckan var vi med i vår dagstidning och även lokaltidningen. Annons har vi med fixat som kommer in dagarna innan mässan och jag har fixat och trixat med namnskyltar och föreläsningsblad. Nu känns det som att det är på riktigt. Jag är både nervös och exalterad. Nervös främst inför att det kanske inte kommer något folk alls - vilket vi inte alls hoppas på såklart. Vi har bett Universum att det ska komma väldigt, väldigt mycket folk ;) Men nervös är jag också inför min "debut" som utställare på en mässa. Man kommer kunna prova på änglahealing av mig på mässan och så kommer jag ha lite mer erbjudanden. Så kul!!
Nu i helgen blir det sammanlagt 4 sittningar + ett besök hos en massör!
 

En vecka kvar!

0 Läs mer >>
Allting rullar på <3 Ibland är jag i extas för alla roliga saker som kommer ske framöver. Nu snart ska jag fixa mina naglar hos en tjej som är superduktig. Första gången som man gör nått sådant på riktigt.
Till helgen blir det massa jobb. Imon fyller sambon år <3 Bli lite firande!
Sen har vi mässan som går framåt! Nu ska vi ut med all reklam på stan och det känns nu som att detta är på riktigt ;) Sen i mars ska vi iväg på en rolig sak, kommer mer om det sedan.

kramar

Hallihallå

1 Läs mer >>

Jobb, jobb, jobb. Massa jobb! Så roligt! Och snart är mässan här som jag ska vara utställare på med mitt mediala. Ännu en rolig sak att se fram emot!
Bilder från helgen :) åt även sushi för första gången igår!

Snart så :)