without you

Jag absolut älskar Kelly Clarksons
Första albumet var kanon, andra sådär och nu tredje är återigen på topp :) Håll till godo med denna videon, då hon är tillbaka i American Idol för ett framträdande med nya låten Without you. Kanonbra!
overandout

en månad kvar

Idag är det exakt en månad till jag fyller 19
Och om ett år och en månad fyller jag 20... skrämmande tanke. Men någon gång måste man bli gammal. Så är det bara :) Och jag hoppas att jag får något av det jag önskar i alla fall ^^. Cykeln skulle ju inte vara helt fel :)

Söndag 10.20?
Både jag och min pojkvän S trodde att klockan var 10.20, men ja, det visade ju sig att man skulle ställa fram klockan en timme och ja, då blev klockan 11.20. Så vi gick ut och delade ut reklam och min huvudvärk gjorde att jag inte orkade dela ut reklam. Jag delade ut i 7 trappor och det räckte. Kände mej yr och så. En liten kille frågade om han fick hjälpa till, men vi sa nej, eftersom han var för liten, dock söt.

Målar för fullt
Nu är vi i vårt rum och målar. I Nillas rum blev det en caféfärg som är vit blandat med lite brunt. Jättefint. Och i vårt rum blir det en cappucino färg. Det vill säga mjuk mörk brun färg. Mycket fint blir det :) Är så taggad inför flytten!

Längtar till fredag
Ja, på torsdag ska vi ta bussen hem till Småland och på fredagen kommer syster och hennes kille och deras lilla valp Siri. Dessutom ska vi till Växjö, där vi ska handla grejjer till studenten :) Sen ska vi vara hemma hela veckan :D Läängtar jättemycket!

overandout

en månad imon

Imorgon är det en månad tills min 19:e födelsedag inleds
Eller min och min. Min och tvillingsyrrans. Och den 2 maj är det kalas för oss. Släkt är bjudna och nu är det frågan då vad jag önskar mej. Igår kom jag fram till följande:

Av släkt:
- Presentkort på Lagerhaus (min absoluta favoritaffär)
- Presentkort på H&M
- Presentkort på Åhléns
- Presentkort på IKEA

Av pojkvän:
- Gärna en blombukett
- Kelly Clarksons nya album "All I ever Wanted"
- Laptop dekor
- Bok: Muffins; små pyntade cupcakes.

Där har ni min önskelista och av mamma och pappa har jag önskat men en ny cykel. Den jag har, har jag haft sedan jag var 13... så jag måste ha en ny!

overandout.