Haft en jättebra födelsedag

Lördag
Kom ju till min utbildning inom medialterapi i fredags. Och på lördagen blev det en massa roliga meditationer som verkligen var jättebra! Fick även supergod mat!

Söndag
Dagen började med att hela kursgänget sjöng för mig vid frukostbordet. Vi hade två meditationer innan jag drog hemåt. Jag ville hem och fira min födelsedag och vara så mycket med syster och systersonen som jag kunde. Vi var på fotboll och sedan kom sambon och svärmor. De överraskade mig verkligen. Fick jättefina stora cupcakes och cupcakes-pappers-hållare och presentkort på Lindex och pengar. Finfina presenter! Åt god mat och marängsviss. Riktigt fin födelsedag med hela familjen.

Måndag
Blev en riktig utedag. Underbart väder. Pratade med släktingarna som var på gården och så gjorde mamma och syster iordning på altanen, medan jag lekte med systersonen. Åt middag och så åkte syster hem :( Tur att vi ses snart igen :)


Syrrans fotbollsmatch. Hon är målvakt (den gröna gubben).
Casper tyckte mycket om att spela lite fotboll.


Den längst till vänster fick jag av tvillingsyrran m. familj och den till höger utav svärmor. Så fina!


Äntligen fick jag träffa min andra hälft <3


Tvillingsyrran som tog detta fotot <3


Fina Saga.


Fjärilarna yrde omkring idag. Så härligt!


Myser i gräset :)


Den nya kladdkakan med glass :)


Casper med morfar.

Fredag

Underbart väder
Solen skiner och det är varmt och skönt. Underbart. Var ett ärende åt mamma och själv köpte jag två filmer :) Blir en spännande helg, så kommer vara lite frånvarande :) Fyller bland annat år på söndag :) Därav fick jag hem två vykort idag. Ett från syster och ett från en av mina mostrar med familj.