sexigt

Hur sexig är inte denna hunk?
posh24.se visade dem bilder på den heta kyssen mellan Bella Swan (Kristen Stewart) och Edward Cullen (Robert Pattinson) i den senaste Twilight filmen. Titta och njut... eller jaa, av hans kropp i alla fall!
MUMS!

overandout,
jennsiii

lägenheten

Vaknade idag vid halv åtta
Duschade och sedan blev det mys i sängen. Mums. Sedan drog vi in till stan, beställde tårta till studenten. Det blev en jordgubbstårta. Sedan gick vi till H&M och handlade present till Nicco. Kan tyvärr inte säga vad vi köpte, eftersom denna jänta kollar min blogg ^^. På H&M har man börjat med "Fashion against aids" och det finns t-shirtar med mera. Såg att Dita von Teese är engagerad i detta? De delade också ut kondomer till alla som handlade från den kampanjen. Jag fick nöja mej med en valig H&M påse och inga kondomer :(

Drog sedan och käkade
Jag hade en känsla av att jag inte ville äta på den kinesiska restaurangen som jag blev magsjuk av eller något liknande, så jag var skeptisk. Men vi åt där i alla fall. Nudlar är mums, men orkade inte alls mycket. Sedan gick vi till bibblan och Stefan hämtade ut sin bok han lånade. Kom på att vi får nog lämna tillbaka de böcker vi lånat innan ^^.

Idag hittade jag min kamerasladd
Så nu ska jag lägga upp finfina bilder :)


Stefan och hans studentmössa <3


Badrummet i den nya lägenheten


Mitt och Stefans rum i den nya lägenheten


Halvlen


Vardagsrummet och Nilla och Stefan


Köket


Mina studentskor


Lily


Stefans studentskor

Muse - Supermassive black hole
Soundtrack till Twilight <3

Nu ska jag plugga!

overandout,
jennsiii

nästan klar

Idag kom sotaren
Vi är ju inte vana vid att en sotare kommer hit för att sota, men eftersom de inte har fläktar ovanför spisen är dem tvungna att komma hit. Men den 12 (på min student (!)) kommer de att sätta in nya fläktar. Fan, att de ska göra det just på vår studentdag. Då vill man ju vara ifred på morgonen och göra sig i ordning på sitt egna vis utan att ha massa folk ivägen! Men det stod att de börja i vår trapp den 12, så förmodligen kommer de inte till oss först. Vi bor ju på andra våningen :)

Efter det åkte jag till skolan
Började med att skriva ut 25 stycken böcker. Naaajs. Det tog inte sisådär en halvtimme att göra det eller så ^^ Har 20 stycken kvar att skriva ut då, men det gjorde vi på eftermiddagen, strax innan jag skulle sluta. Började först med att klippa dem. Med en sådan där stooor maskin. Boken blir på 82 + framsida och baksida, så 84 sidor. Sedan hålade jag dem och två blev fel, men en kompis fick en och den andra får jag ta själv. Dem kan man inte sälja ^^. Men 25 stycken hann jag med innan jag åkte hem.

Vad ska jag göra nu?
Jo, jag ska öva på ett naturkunskapsprov. Det handlar om människan och provet har jag på fredag.

Vad händer imorgon?
Jo, imorgon ska jag ha sovmorgon till tolv, då jag kommer ha lektion i naturkunskap. Innan dess ska jag och Stefan in till stan. Vi ska beställa studenttårtan, köpa present till Nicco, hämta ut hennes paket och även ta ut pengar till min hood-tröja som jag köpt på skolan. Mums.

overandout,
jennsiii


Nu är det snart klart!