ny laptop

I går kollade pappa på min data för att se vad det var för fel på den. Och ja, han visste inte vad som var fel, så han körde till en kompis, vars son är datatekniker eller nått och han fixade den, men jag ska få eller köpa en ny. Hittade en rosa, men alldeles för dyr, 7 000 kr. Lite dyrt tycker jag. Men hittade då en LG för 5 000 kr som var röd och vad fin! Så den ska jag ha :) är så nöjd!

Och igår vid klockan halv sju fick vi gäster. Det var våra grannar som kom och skulle äta gröt med oss. Jag och Stefan tog lite innan vi skulle dra oss mot Halmstad. Stefan hade för sig att vi skulle ta ett nytt håll och det gjorde vi, men ja, det gick som förra gången. Vi kom tillbaka där vi började. Inte så lyckat, men vi kom hem i alla fall :) Och då gjorde jag pannkakor till oss tre. Sedan tittade vi på Irene Huss - Nattrond och gick och la oss vid halv ett. Då sov man gott, eftersom vi idag gick upp klockan elva ^^.

Ja, idag skulle ju egentligen Stefan jobbba, men det blev aldrig så. Vi körde in till stan, då jag försökte byta den ring jag fått av Stefan, men den var slut på lager i den storlek jag ville ha och de kunde inte beställa hem fler, så jag fick istället ett tillgodokvitto, som jag kan handla på för 129 kr. Och det tar slut om tre år. Najs. Handlade lite åt Nilla och Stefan har skruvat ihop Nillas nyinköpta möbler ^^. Ska snart hem och jag har laddat över en del låtar till Ipoden, nu när man vet hur man gör ^^.

overandout.


Kommentera här: