dålig dag.

Gick upp vid halv sju och gjorde mej i ordning. De drömmarna jag hade inatt om Stefan, gjorde att jag inte ville släppa iväg honom. De handlade om att jag var på väg att mista den pojken. Och det är någonting jag absolut inte vill göra. Han är mitt allt. Han är den som får mej att skratta varje dag och han är den som förstå mej. Jag trodde aldrig att man skulle hitta någon - och speciellt en kille - som kunde förstå och få mej att må så bra på en och samma gång.

Prata med Carrow idag, eftersom jag känner lite untanförskap nu när hon har blivit ännu mer vän med Jojjo. Visst, askul för henne att de är så bra vänner, men att jag ska få bli utanför är inget som är kul. Det löste sig, men jag är ändå på min vakt.

Har nu Design & Information. Den kursen har lite olika namn. Antingen så är det Design & Information, eller så är det Grafisk Kommunikation. Hmn... Men lektionen har gått åt till att göra en affisch. Jag gjorde en för WWF och den blev mycket bra :) Vi skulle illustera och ja, jag kan bara illustrera hus. Men detta blev bra och jag hade mall under pappret. Och jag blev klar. Ska nu bara visa den för Martin och se vad han tycker och förhoppningsvis kommer han att tycka om den och då kan jag scanna in den i datorn och sedan måla på. Och sedan är jag klar.

Mitt humör idag? Ja, jag är lite irriterad på småsaker. Lite ont i huvudet, otroligt trött och lite trött på allt som händer runt omkring mej. Trött på att folk bråkar, men å andra sidan, så är jag mitt uppe i ett bråk med Fia. Idag skickade jag ett brev till henne som kommer att falla in i hennes brevinkast idag och jag hoppas verkligen att den människan läser det. Jag menar, om hon inte läser det, ger hon mej igen chans att få försvara mej eller att få förklara mej.

Längtar till jag ska hem, för då ska jag förmodligen sova. Är så trött och vill bara vila. Men det får man inte när man har 6 timmars lektion. Usch. Ska nu ha genomgång om hur man gör en animation.... kul...

overandout.

Kommentera här: