ikea idag :)

Kom hem för 5,5 timmar sedan. Jag har vatt i Helsingborg med min pojkvän, hans mamma och hans bror. Jag hittade sååå snygga möbler, men har man ingenstans att ställa dem, så kan man heller inte köpa dem :/ Men jag fick en rosa laptop väska :D jag har behövt en och tänkte köpa en för 499 kr, men vafan, denna var ROSA. Jag ÄLSKAR rosa. Så för 149 kr var den min :D Dessutom blev det en vas, en blomma, en lampa, schampoo och handkräm i rosa :D samt en söööt kanin :D
 


Åt mat också på Ikea och jag säger att man fick MKT mer för pengarna när man åt på Ikea i Jkpg! Men det var gott och som vanligt ville jag ha något annat när jag sett vad någon annan tog ^^ jag har beslutsånget :) Jag tog texmexwrap.

Efter Ikea kan många tro att vi gick in på Väla, men alla var så nöjda, så vi drog till Ängelholm där vi gick på Leksaksmagasinet och jag fick silver och guldpenna till min scrapbook och presentpåsar med döskallar på, som jag ska ha till något speciellt ^^ Men det blir ju inte kul om jag berättar!

Sedan gick vi lite på Överskottsbolaget och någon skoaffär, där jag hittade en skitsöt liten kuvertväska för 100 kr, men den blev inte min.

Var hemma vid tre alltså, då älsklingen vilade middag och jag tittade på tre avsnitt av Top Model. Ska snart titta Svensson, svensson. Mys.

Dessa blommor fick jag av Stefan igår :D


overandout

Kommentera här: