yaay!

Idag vaknade jag då Stefan skulle till praktiken
Och idag kunde jag faktiskt somna om. Snoozade till klockan nio, men blev väckt en halvtimme tidigare då min mobil ringde. Det var min mentor från skolan. Han frågade hur jag mådde, eftersom han märkt att jag varit borta dessa tre dagar och jag sa att jag mår bra, men att jag är förkyld. Han var omtänksam och så, så efter en kvart av prat la vi på.

Igår bråkade jag återigen med en klasskompis
Eller denna tjej är mer  än en klasskamrat. Vi är bästisar av något slag, men igår fick jag nog. Innan jag träffade Stefan träffades vi ganska ofta. Vi gick till parken och umgicks. Men då jag träffade Stefan ville man ju såklart vara med honom och då glömde man ju totalt bort sina vänner. Glömde bort och glömde bort, jag vill mer säga att jag brydde mej om dom till tusen och att jag hörde av mej och så, men att vi sågs inte lika mycket som innan. Och jag vet att jag gjorde fel och jag vet att jag borde ha träffat mina vänner mer, men de svek mej också. Och den är klasskamraten har inte varit så himla bra hon heller. Först sitter hon och snackar skit till min andra bästa kompis och sitter och säger att hon inte alls ska bli som jag (?). Men nu när hon skaffat kille, gör hon precis samma sak som det jag gjorde. Sket fullständigt i sina vänner.

Jag antar att jag förtjänar det
Men att bli kallad för dålig vän, då man ställt upp i vått och torrt, blir man förbannad. Vi behöver inte gå in mer på det, för då blir jag bara ännu argare.

Vi har precis ätit
Igår handlade vi potatis, så jag skivade dem i tunna skivor, in med dem i ugnen tillsammans med timjan och salt + olija = yummie! Så nu vilar Stefan, för vi ska senare till öppningen av City Gross = <3 Älskar City Gross. De är alltså premiär av det och vi ska handla. De har öppet från 17-24. Och ikväll är det favvoprogrammet Grey´s Anatomy! <3

Igår när jag såg reprisen av programmet
Grät jag som fan! Det var det avsnittet med Denny Duqette (som btw är skitsnygg!) var med. Han dog ju den kvällen då de hade bal för chefens systerdotter eller brorsdotter. Och han hade ju friat till henne och vad jag grät! Usch.

overandout,
jennsiii


Kan inte mer än att älska.

1 Puke:

skriven

ja grät oxå!!!! d e så djävulskt sorgligt juh!! dom skulle gifta sig å allt!!......

btw, ja tycker oxå han e snygg ;D

Kommentera här: