22 december

Idag fick man gå upp tidigt
Och jag är ingen morgonmänniska, tro mej. Idag skulle jag in till tandläkaren. Stefan och mamma följde med in, dock inte till tandläkaren. Ja, Stefan satt med sin nya Teknikens Värld i väntrummet, medan mamma var ute på stan och förmodligen resterande julklapparna. Alltid ute i sista stund ;) En annan kan ju ta det luugnt ;)

Hos tandläkaren
Fick jag reda på att jag ska en såkallad bettskena. Jag gnisslar tydligen tänderna när jag sover, så jag är tvungen att ha en sådan, så att jag inte slipar ner tänderna alltför mycket. Ahja, gratis var det iaf :) Det är det som det viktigaste, för tillfället. Sedan pratade vi lite mer om mina tänder och så. Sista gången som jag skulle få gå där gratis. Jag är ju 19 år, så nästa år kommer det kosta. Jag går ju mest dit för att jag har tandsten och det kommer att kosta 355 kr för lite och om jag har mycket 695 kr. Vilka priser! Men det är nog värt det.

Efteråt
Köpte vi lite grejer till mina tänder. Eller grejer, en grej. Tandtråd. Det viktigaste av allt tror jag! Sedan köpte vi strömmingsfiléer hos en jädra trevlig kille med sin fiskbil. Sedan var vi på ÖB och sist City Gross, där vi handlade julmat.

Nu har vi kommit hem
Och jag ska snart duscha. Har gjort två bloggdesigners till två tjejer med. Sen ska jag kolla på Andra Avenyn och Anna Ankas Jul. Tittade på lite valpar på blocket. Fan vad jag vill hämta hem en mops! Men just nu har jag inte ens råd med kläder till mej själv :(

Var ju hos Nicco igår
Hon bjöd på tacopaj och till efterrätt blev det glass med bärsås. Mums! Sedan bytte vi julklappar, jag fick en sådan fotoramslängd (Drops) där Nicco hade satt i massa söta bilder. Fina minnen liksom. Mys-Ernst, Bonde-Roger, Pattinson och Ge-Kås-Morgan fick pryda ett fack. Även en bild på mej som liten. Och en massa andra goa grejer :D fick också öronhängen. Stefan fick Hipp-Hipp säsong 1 och 'på riktigt'. Blev superglad.



1 L I N N E A:

skriven

Aw, tack! :)

Det är superbra med mig:)

kram!

2 Josefin:

skriven

ÖB är bra grejer :D

3 N som i Nicolina:

skriven

Rockandroll is all I have to say =)

4 Jennifer:

skriven

detsamma! :)



God Jul

5 Emmelist:

skriven

väldigt bra egenskap :D



kul att du ville vara med!!!

allt bra annarS?

6 MyzaaN - Princess Pink:

skriven

hihi sån fotoram har jag också :D

ja det var fint :D okejs så mysigt jag har också umgåts med släkten dock inte hela ;) kram <3

7 PussJorvas:

skriven

SV: Mys :D Ja, allt är klart :D

8 agnes:

skriven

det gör inget, detsamma!:D

9 - Alexandra!:

skriven

sv: Jo droger har hon hållt på med ett tag nu, det är typ "erkänt" om man säger så.



Bra! För att vara hungrig, det är inte roligt!

10 Caroline:

skriven

sv: ja jag är jättenöjd, oj ja det glömde jag :O ska genast ändra!



God jul =) puss

Kommentera här: