mammas 50 årsdag

Jag är schleten!
Igår fyllde ju mamma år, det undgick ni kanske inte. Men under natten kom de inga nattliga besökare som vi hade trott. Eller trott och trott, som jag berättade var mammas alla arbetskamrater här för tio år sedan då mamma fyllde 40. Och denna gång hade mamma bett dem att inte uppvakta henne. Tråkigt, kanske, men man får väl en sådan nojja när man fyller liten större summa. Jag vet inte. Hon ville i alla fall inte. Men inga andra heller kom, men rätt så skönt ändå. Eftersom vi alla behövde sömnen inför dagen på mammas födelsedag. Mycket skulle ordnas. Och rätt skönt att slippa plocka undan allt som folk ställer till med. Allt för att jävlas ;)

Gjorde i ordning maten
Skar melon, ananas och sådana goda exotiska frukter. Inte erotiska, utan exotiska. Det brukar man ofta få höra. Sen gick vi ner och dukade på logen. Blev mycket fint. Runt ett tiden ungefär kom syster, sambo, hans föräldrar och två glada och spralliga hundar; Siri och Skorpan. Jag hade saknat syrran faktiskt. Synd att hon flyttat fyra timmar härifrån. Eller det kanske var 3 timmar härifrån. Det är en bit till Trollhättan. Vi ska nog upp till henne någon helg :) Första gången man träffade Christians föräldrar och första gången man fick träffa Skorpan. En Fox Terrier tror jag det är. Och Siri är en Basset-drever och har blivit så stor och färgerna i hennes päls har förändrats.

Vilade en stund
Men det gick inte, eftersom syrrans svärföräldrar skulle ha sitt tält under vårt fönster... Och precis när man somnat, hör man någon som pratar och då vaknar man ^^. Men fick lite sömn. Innan hade jag och Stefan ställt ner en låda med "Carina 50 år. TUTA!" och det var några som nappade. Det är en lätt trafikerad väg som går utanför och en del tutade faktiskt. Duschade och gjorde mej i ordning. Några bekanta kom och sedan blev det dags för alla gästerna. Först ut var Virre och Mattis :)



Såhär kan det gå när man försöker ta sig ut ett tält... samtidigt.


Dukningen till 60 personer.


Siri.


Syster Linda, syster Sofie och hennes svärmor Maria (på bänken)


Skorpan.


Födelsedagsbarnet!


Dags för att blanda välkomstdrinken.


Solli och Skorpan.


Me and baby.


Strawberrycake!


Min stiligca karl.


Hade camping denna dag.. här skulle moster med familj sova.


Och även Sollis svärföräldrar skulle campa.


Fick träffa söta Nova. En Amstaff valp.


Mamma öppnade paketen.


Folket.


Mostrarna och kusin spexade för mamma.


Mammas kusin Ann drog upp mostrarna och mamma för att sjunga lite.


Kusin Malin fyllde 21 år!


Stefan lämnade mej för sängen och syrrans kille gjorde likaså. De var inte nyktra! Jag roade mej istället med vännen Nicco! <3


<3


UNDERBAR KVÄLL!!

Kommentera här: