torsdagens bravader

Igår vaknade vi vid tio
Vi gick upp, åt frukost och körde runt elva mot Halmstad. Utanför lägenheten hämtade vi upp Nilla och körde först ner till Maxi, för att hämta paket och kattgrus. Sedan körde vi tillbaka till lägenheten och Nilla bjöd på middag. Köpte nya numret av Amelia och Veckans NU!

Nilla och Stefan var nervös
Och det var jag lite med. Trots att vi hade vatt med om samma förra året, fast i en annan lägenhet, var vi lite nervösa. Vi visste ju inte om Fredrik Magnusson om han skulle säga att vi inte hade något där, eller om vi faktiskt hade det.

Vid två dök Fredrik upp
Han gick runt i hela lägenheten och kände sej för. Sedan ville han att vi skulle följa med han in till Nillas sovrum, för där var det värst. Det visade sej vara Nillas pappa som var där. Han ville ha sagt en massa saker som han inte hade fått i sitt liv, men han var inte fast vid punkten, utan han kom och tittade till Nilla då och då. Sedan fick Fredrik upp en annan man. Han tillhörde området och var kanske i 70 årsåldern och visste inte riktigt vart han skulle ta vägen. Han gick och väntade på sin fru vid hallen, som aldrig kom.

Sedan fick han upp ännu någonting
Detta visade sen vara Nilla och Stefans katt Sune, som dog 2007, då han var 13 år gammal. Han var där för att han trivdes med dem så bra och det var han som prasslat i påsar och bland annat lekt med bollar och så. Som Nilla faktiskt varit med om.

Det roligaste
Jag tycker om hela grejen med medium. Att de kan tala och faktiskt hjälpa andar som blivit fast över på 'andra sidan'. Men jag tycker också om - vilket också är läskigt - att de bara kan läsa av en person. Det gjorde han med oss alla tre. Med Nilla t.ex. sa han att hon var en alldeles för snäll människa (sant) etc och till Stefan sa han att han är väldigt känslig, men han visar det inte (sant). Sedan vände han sej till mej. Han sa att jag är väldigt mån om djur. En riktig djurvän är jag sa han. Och jaa, detta stämmer ju. Han sa att jag kanske skulle starta ett katthem. He he. Lite roligt när de kan läsa av en så. Förra året var ju Kicki (ett annat medium) med och hon såg att jag hade många talanger, men hon kunde inte säga vad. Jag kan rita hus, sjunga och skriva. Det är väl dem talangerna hon menar antar jag.

Efter detta
Bjöd vi på fika och snackade en hel del om andevärlden. Han sa att han avråder ifrån att spela 'anden i glaset', eftersom man kan få dit en massa andar, som tror att man kan hjälpa dem över och man kan ju kanske inte detta. Fredrik körde och jag och Stefan var kvar en stund till. Sedan körde vi till bibblan och jag fick hämtat ut Twilight - the companion book eller vad den hette. Sedan hörde Nicco av sej och ville fika på donken, så vi drog dit.

Igår kväll mådde vi inte bra
Vare sej jag eller Stefan. Så vi kunde inte sova så mycket inatt. Jag mådde illa och hade frossa, medan Stefan var mer matt, lite illamående, hade en förkylningsblåsa och så. Vi var uppe vid fem och låg och läste. Stefan tog febern idag och den var normal. Vi får väl se.

1 ☆ Mikaela, hockeyspelaren och lilla Aimee:

skriven

vad spännande!

2 KAWAiiKAi ~:

skriven

kewl att du har designblogg :3



aj med huvudvärk, det har jag igår :(

ja, just nu tittar jag på americas best dance crew :3 ska göra i helgen då?

kramar!

3 Jennifer:

skriven

Sv: Jag fick rysningar i hela kroppen när jag läste det du skrivit, så grymt obehagligt.. Gillar det inte :/ Tycker också det är grymt spännande men jag är för rädd.. Kram

4 sandra:

skriven

ojdå vad jobbigt :(



Jag ska nog bara vara med kompisar, dudå?: )

5 ☆ Mikaela, hockeyspelaren och lilla Aimee:

skriven

Javisst, det måste varit en upplevelse!

6 joanna:

skriven

okej de va ju inte bra ..

jag ska vara med Niklas :) sj då?

7 Lotta:

skriven

oi va tråkigt var själv juk hela förra veckan :/ bara chillar va gör du då ?

8 Linn:

skriven

Hejhej! Tack så mycket.

Jo det är ganska bra, dock mår jag fortfarande dåligt (har mått dåligt 1månad ca nu, alltså snurrig, illamående o.s.v) så fort jag äter känns det som någon kör igång en elvisp i min mage så jag ska kräkas, det är inte kul. :/ Självdå?

Kram

9 Linn:

skriven

Hmm, ja det skulle det ju kunna va. Dock är det bara en av mycket grejer. Blir snurrig så fort jag går eller rör mig hastigt. Ser dubbelt. Blir anfådd och snurrig när jag går upp för en trappa o.s.v :/



Hmm, min pojke kommer förmodligen till mig =) Själv?

Kram

10 juliairene:

skriven

läskigt med sånt där :P



haha jaså

jag hade valt jacob ;)

Kommentera här: