Back on track

Tillbaka
Hej alla läsare! Nu är jag tillbaka från en underbar helg! Vatt i Ullared som sagt :) Nu har jag en förkylning som inte verkar ge med sej -.- Svårt att andas och så. Ha ha. Och näsan rinner och så.

Fredags
Åkte ju in med bussen och innan dess hade jag fått en idé om att klippa lugg. Jag har ju haft lugg innan, men nu var det dags igen tyckte jag. Se nedan hur det blev :) Kom in till stan, gick hem till Nicco. Mötte Stefan och gick först en runda på marknaden. Hoppades att de skulle ha langos, men nejdå. Så vi gick till Mackan och åt lunch där. Jag tog ris med kycklinggratäng. Mums. Sen då gick Stefan till jobbet och jag och Nicco gick vidare på marknaden. Handlade fudge och då marknadskarameller. Sen mötte vi Niccos föräldrar en runda och sen var det dags att åka vid fyra tiden. När vi kom till Halmstad hämtade vi ut bilen på Statoil och sen då körde bara jag och Stefan en runda. Skönt. Vi körde och åt och körde sedan runt i Tylösand. Körde bland annat förbi Per Gessles hus ;) Sen körde vi och handlade med Nilla och hon fick köra hem. Sen då när vi parkerat vid lägenheten kommer då Glassbilen. Stefan och jag sprang bort till honom och köpte hem en glasstårta. Sedan somnade vi runt halv tio tiden.

Lördag
Redan klockan fem ringde vår klockan. Gick upp och vi kom iväg vid halv sex som planerat. Allt gick bra fram till nästan framme i Falkenberg. En del bilar blinkade mot oss. Stefan trodde ju att han hade då för starkt lyse, men nejdå. Vi fick snart veta vad det var. De hade varnat honom för att det var en olycka längre fram. En bil hade kvaddat och hamnat upp och ner och en annan bil hade då krockat med denna. Usch. Vare sej vi eller Stefan förstod ju, så han körde ju i den hastighet som man skulle. Och han hann knappt bromsa för alla smådelar som fanns på vägen som kommit från bilen. Det visade sej sen att personen som kört, var drogpåverkad...

Nilla bad om att få gå av bilen. Hon har själv vatt med om en sådan olycka, då bilen hamnar upp och ner, så hon var rejält skärrad. Förstår henne, men jag var så trött, så jag orkade tyvärr inte bry mej. Köpte baguette på 7eleven, dock var den inte så god.
Kom fram till Ullared vid tjugo i sju ungefär. Och möttes av Boris uppe på taket - dock i form av en pappersgubbe kan man säga. Han gör ju inga promenader där uppe, som han har berättat för tidningen. Bara för teves skull.

Fick stå i kö i tio minuter, den ringlade sej bort till Bräckborden och runt om huset. Och det började regna som bara den. Kom in fort som tur var. Och vad de har gjort om! Det första vi greppade tag i var ett påskägg, svart med lite färg på. Skitsött och sen då en Hello Kitty bag. På nedervåningen har de ju gjort om. Där finns nu bara utomhus/bil/skogs/djurgrejer. Så skivorna ligger på övervåningen. Hittade en hel del, se bilder nedan.
Var klara runt elva tiden. Gick ut med våra sju kassar till vår lilla Skoda Fabia ´09 då vi packade bilen full. Gick till Bräckboden som säljer andra sortiering av Göteborgs Kex och vi köpte en del där med. Sen körde vi till Panduro Outleten där jag handlade presentpapper, påsar, Cookie burk och lack till julklappar. Körde sen mot Småland.

Lastade av grejerna, sen vidare mot IKEA i grannstaden. Köpte två kuddar, som vi väl behövde och sen då köpte Stefan en del grejer till en födelsedagspresent till mej. Och jag köpte sådana gosiga tofflor. Åt där med. Jag tog kycklingfilén med pommes och bea och Stefan tog köttbullarna. Nilla ville inget ha. Stefan köpte också förvaring till sin garderob. Han vet inte riktigt hur han ska ha det där ;) Sen när vi kom ner till fynda, fick jag en chock. Ha ha. De reade ut mitt soffbord som jag länge velat ha. Men jag vet, har inget eget hem så ingen idé, men vafan! Vanliga fall kostade det kanske 2 000 - 1 500 kr och sen reade de igen ut det till 795 och nu 199 KR! Värsta fyndet! Hittade inte bild på det på IKEAs sida, eftersom det går ut, men hittade på Google :) Men det fick vi som tur väl in i lilla Fabian. Ha ha.

Sen då körde vi hem mot Halmstad. Jag och Stefan nöjde oss inte där, utan körde runt lite fram till klockan åtta. Hade bilen till tio. Var hemma runt halv sex från hela shoppingdagen. Vi körde till Mellbystrand och jag fick min tidning; Nära som handlar om andlighet. Åt sedan och körde sedan och lämnade bilen, då Stefan fick 200 kr i rabatt, eftersom han lämnade in den tidigare. Gick och nanade med en gång när vi kom hem.

Idag
Gjorde vi inget. Vaknade vid nio, somnade vid elva till halv ett igen. Var så trötta och jag är förkyld -.- Tog tjugo i tre bussen hem till Småland. Pappa och vår bekant Lennart hämtade oss. De hade varit här över helgen med sin nya husbil. De åkte strax efter att vi kom hem. Har packat upp alla grejerna och ska snart nana. Blev ett långt inlägg märker jag, men det får ni ta!


Min nya look!


Fredags våriga väder.


Väntar på bussen.


Sonnenbrillen


Mannen i mitt liv


Köpte dessa skivor


Våra kassar, sju stycken.
Budgeten höll :)


Vi fick plats!


Efter IKEA besöket
Fick fälla sätet för att få plats med bordet.


MUMS!


Dags för uppackning!


Från Panduro - outleten.


Fyra linnen, joggingbyxa, en kofta, 8 par trosor, 10 pack sockar, fotoalbum, favoritparfym - Britney Spears 'Fantasy', DVD: Magnus Betnér och Hannah Montana The Movie.


4 flaskor Head&Shoulders, 2 Loréal Make up Remover, 2-pack Lypsyl, två paket hårfärg, anteckningsblock, påskägg, 2 deodoranter av LDB, 2 pack hårsnoddar, 2 pack spännen.


Väggdekor


Hello Kitty bag och bowlingspel.


Skivorna vi köpte: High School Musical 3, Lady Gaga, Dag-Otto och kungen Winnerbäck.


Tofflorna från IKEA.


Två bikinis.


Kuddarna vi handlade. För dem som sover på rygg/sidan.

1 Angelica:

skriven

gud vad snygg din blogg är..:)



2 Tina:

skriven

Heej! Hur är det? Hoppas allt är bra.



Ja jag har varit iväg på semester ett tag. Men nu är jag tillbaka =)

Ja men absolut, du får gärna fixa med min bloggdesign! Vad snällt av dig =)

Kram

3 Hanna:

skriven

åh, vad kul med ullared och Ikea :):)

4 It´s you and me ! - Smyckes tävling pågår !:

skriven

Fredags intervju? Oh ja, det vore ju jätte skoj :D

5 Micha:

skriven

Oj vad mycket saker :)

nöjd?

6 Hanna:

skriven

jag har varit där en gång för flera år sen :p men det hade varit kul att åka upp igen, är inte så förtjust i deras kläder men priserna på resten ör helt ok :):)

7 Albina:

skriven

Ja, det är hon! :D

Jo allt är bra, hur är det själv? :D

kram! ;D

8 Michaela Snöborgs:

skriven

oj vad grejer ni handlade! :P och vad fin du var i håret=)

9 EMELIE - hobbyfotograf:

skriven

sv: ja det är hemskt när vårkänslorna bara försvinner:( här är det blötsnö! Hoppas på ett fint vänder under lovet sen..

10 Em - Mamma till Malva, 090925.:

skriven

Åh, vad mycket fina saker du hittade! När jag var på Gekås sist köpte jag också med mig ett sånt där väggord, fast det står Lycka istället för Love. Betalade 29:- för det & har sedan dess hittat ett flertal affärer i Göteborg som säljer exakt samma ord för mellan 125-349:-/st. Snacka om fynd! :D Fin du var i lugg förresten, jag vill klippa min, men är rädd att jag ska ångra mig.



Ja, men, det hade faktiskt kunnat vara lite kul att vara med på :) Tycker det är en jätterolig grej, för som sagt så hittar man så mycket nya & bra bloggar att läsa genom intervjuer :)



11 Lexie:

skriven

vad jobbigt, du får krya på dig :(

12 Liiv:

skriven

Sv: Jag sitter och tittar på film med en av pojkvännens vänner medan han är iväg och hämtar en annan ;p dudå?

13 EMELIE - hobbyfotograf:

skriven

sv: haha ja ditt fusko! :O

14 Anonym:

skriven

hej sweetie! allt bra idag? =)

15 Alina:

skriven

va jobbigt då får du krya på dig! :) med mig är det bara bra:) kramar

16 Liiv:

skriven

Sv: Njae, bytte i januari/februari nångång ;p och gör design själv :)

17 Nalita:

skriven

Sv: Hejsan allt är bara bra :) hur äre själv?

18 Alina:

skriven

jag kollar lite på tv=) du då? =)

19 ebba:

skriven

Hejhej!

Tack :) Jo det är bra ^_^Hur är det med idg då? :)

kram

20 Anahita:

skriven

Sv: aa prec, allt är bra tack!:) själv? haft en bra dah`?:p

21 EMELIE - hobbyfotograf:

skriven

sv: haha nä jag vet. men ändå - det vore skönt med helt tids ledigt en stund :D

22 Hanna:

skriven

ja man hittar säkert om man vet vart man ska leta :P



jag ska ta och börja med min to do lista för veckan ;) vad gör du idag?

23 celine:

skriven

jo jag har haft det bra :) sj?

24 therese:

skriven

sv: Jaa annars så håller vi på med vår skoltidning nu. så mycket att göra. :) Vad har du för dig då?



Du passa jättebra i lugg förresten! tumme upp!

kram

25 Angelica:

skriven

haha jättegärna:D men jag är lite "off" i bloggen. men är nog inne på msn ikväll [email protected]



kramis:) i just love your blog. den är den snyggaste jag sett helt ärligt<3

26 LINDAVIOLA!:

skriven

Ikea ligger väl inte i grannstaden till Ullared?

27 ylva blomgren // - en fotoblogg -:

skriven

sv: Det är bra :D Själv? :)

28 Hanna:

skriven

sv; okje :/ lagar mat sj?

29 Malin:

skriven

Fin blogg du har :)

kram på dig

30 TUVASNUVA - EN GRÄSTUVAS VARDAG :D:

skriven

det kallar man shopping!



SV: Jo det är helt ok med mig (:

Tack så mycket!!

31 Anonym:

skriven

Krya! :D

Jag är med min kusin! :D

32 Madeleine:

skriven

Svar: HejHej! Tack så mycket! Jo, allt är bra med mig. själv? :)

33 Sofie:

skriven

Så fina grejer du köpte:D

Sv: jodå det är bra!

ha en bra kväll.

34 Liz:

skriven

Sv: Usch för förkylningar... Hatar dem! Men hellre en förkylning än magsjuka ;)

Härligt med shopping! Vill oxå till Ullared, men tyvärr tillåter inte ekonomin det jsut nu :s faran med Ullared är ju att man kommer hem med saker man absolut egentligen inte behöver... Men det är ju billigt ;)



Annars har jag inte gjort så mycket idag... Tänkte ha en ordentlig städdag men det blev inte riktigt så... Hittade en massa andra saker att fixa med ;)



Du passar i lugg! Har funderat på det själv ett par gånger men vågar aldrig att göra det... Är lite feg när det gäller håret ;) Men ska färga tillbaka till min vanliga blonda färg snart tror jag...



Vad har du gjort för kul idag då?

Kram

35 simone:

skriven

Så vacker du är :d

36 Förvirrade Morsan:

skriven

härlig shopping!



sv; usch, förkylningar är verkligen dryga, de går ju aldrig över!

ja, idag har jag tvättat, pluggat och ja... jag vet inte ;D själv?=)

37 Lexie:

skriven

idag har jag varit på praktik och nu kollar jag på tv :) själv?

38 Sara:

skriven

Jo bara bra :)

39 LOVISA SAND:

skriven

sv: haha men, isåfall vet jag inte riktigt :/

det är sådär! självdå?

kram



var det kul i ullared förresten? :)

40 E h l i m a n a [ e h l i s . b l o g g . s e ]:

skriven

Sv: Hehe, nu kommer jag inte riktigt ihåg vad vi pratade om, men jag antar att det var jurasic park? haha xD Rätta mig om jag har fel. Jag har inte sett den andra filmen.. Eller, jo, det kanske jag har gjort, men jag kommer inte ihåg ett skvatt av vad jag har sett.. :P



Hihi..



kram

41 - Alexandra!:

skriven

Usch, olyckor är så himla hemska, oavsett vad som ligger bakom. =/ Jag vittnade en olycka i somras där en bild med föräldrar, barn och hundar voltade, det var riktigt obehagligt.



Snyggt med lugg! :D



Det var ingen dålig shopping det där inte, härligt!

42 Anonym:

skriven

var det billigt eller?? vad kostade saker där??

43 Anonym:

skriven

naiij dt har jag inte!

Kommentera här: