Fredagsintervju - Anette



Snabbfakta:
Är en enligt mig rolig något förvirrad människa och kreativ ut i fingerspetsarna. Dock så kan latheten slå till något fruktansvärt men det hindrar mig inte för att umgås med människor och knyta nya band. Är för många en klassisk inlandstjej som pratar bred bondska som ser sig omkring i världen.

Namn: Anette
Ålder: 21
Bor: I inlandsbyn Gargnäs när jag jobbar.
Civilstånd: Sambo med min kille i Umeå.
Familj: Pappa, mamma, tvillingsyster och en lillasyster + en katt
Sysselsättning: Jobbar som personlig assistent.

Varför började du blogga?
- Först för att en kompis tyckte jag skulle ha en blogg, som jag däremot inte skrev något i. Något år senare återupptog jag den för att jag blev mer intresserad och engagerad i det samt tyckte det var kul att skriva.

Vad har du för syfte med din blogg?
- Egentligen har jag den mest för att få skriva av mig när det kliar i fingrarna. Lägger även upp några bilder som jag är speciellt nöjd med så att jag kan visa dem för andra oberoende på var jag är, så länge det finns en dator. Dessutom så gör den ju lite reklam för en själv också och visar lite vad man är för människa.

Vad har du för skönhetstips?
- Oj! Ja det skulle vara att absolut inte måla med svart kajal på insidan av underfransarna. Ögat blir så litet med den skarpa kontrasten som blir. Mjukare och bättre resultat blir det med en brun kajal istället.

Vad gör en blogg till en bra blogg?
- Först och främst att inte lägga upp en massa dravel (struntprat) bara för att ha uppdaterat den ca 5 ggr per dag! Nej, det är bättre att lägga upp en fin bild då istället. Sen att man skriver om det som intresserar just dig som människa eller så. Behöver inte vara personligt alls, jag föredrar bloggar som är välskrivna och lite mer genomtänkta. Sen att man faktiskt skriver på det svenska språket och kontrollerar stavningen lite, är ganska jobbigt att läsa en blogg som har en massa stavfel.

Vilka bloggar läser du?
- Mina vänners bloggar så klart. Några fotobloggar (då det är ett intresse) t.e.x Ellen Ahl Axelsson. Någon som bloggar om sina alster de ritat t.e.x Linda Sundell och så klart humorbloggaren Joels underbara! Klockren kille, för alla som inte läst den bör göra det när ni har lite tråkigt.

Hur många läsare har du per dag?
- Det varierar mellan 7-12 personer som oftast. Ibland har det hänt att det är så mycket som 20 st som varit inne av någon anledning ;)

 

 

1 Kungen:

skriven

Håller med dig om kajalen :D



Det är bra med mig, hur är det själv? :D

2 Marika:

skriven

Hoppas att det är okej att jag har stavfel i min blogg, jag har dyslexi:/... =)

Kommentera här: