Midsommar 2013

Vår midsommar 
Blev lite ändrat. Egentligen skulle bara jag och sambon vara nere i vår sommarstuga, men eftersom vi kom hem nygifta en vecka innan valde vi att stanna hemma och fira med mamma och pappa! Så på fredagförmiddag kommer vi ut till mina föräldrar på landet och vi får en väldigt fin bröllopspresent! Systrarna med respektive och mamma och pappa hade fixat ett presentkort på Resia åt oss! Sjukt fint av dem. Verkar som det blir en bröllopsresa i alla fall.. Nu var det ju bara det med att välja också... ;) Dessutom fick vi ett underbart fat av de andra som var med på midsommarfirandet. 
 
Midsommarstång, midsommarmat och lotteri
Efter vi ätit den traditionella midsommarmaten åkte vi till den traditionella hålan för att ta de traditionella lotterna. Vi vann två godisar bara. Pappa kom tvåa i pilkastning, haha. Och sedan körde vi hem igen för att äta jordgubbstårta och grilla korv senare på kvällen. Mycket mysigt! 
 
Båtåkning
Dagen efter blev det tårtbjudning inne hos farbror och hans fru. Då bestämdes det att vi skulle ner till sommarstugan och ta en runda med farbrors båt! Sagt och gjort, en och en halv timme senare var vi nere i hamnen i Blekinge och styrde båten ut på Östersjön. Ångrade väl det så fort vi kom ut... Det blåste ganska rejält, men vi trotsade det. Solen kom fram och efter ca 1,5 timmes båtfärd var vi framme i hamnen igen. Blev sedan middag i sommarstugan med allihop. 
 
 

Boken om vårt bröllop <3


Min make!! <3
 
 

Kommentera här: