Som sagt... farligt!

Kommer hem med två böcker idag att läsa...
Jenny Leebs böcker är verkligen superbra! Den andra får vi se vad den levererar!
 
Handling från böckernas baksida nedan.
Ett tunt blått streck - Jenny Leeb
Ellen är inköpschef på Kanal5 och ständig singel. Varför träffar hon aldrig någon? Hon vill ju egentligen det innerst inne. För att få rätsida på saken börjar Ellen gå i terapi.
   Jens är Sveriges hetaste programledare. Han dejtar kollegan Tess och tillsammans är de skådespelarparet veckopressen älskar. Att Jens och Tess knakar i fogarna är det ingen som vet.
 
Än mindre känt är det att Jens och Ellen träffas då och då, efter någon fest. Inget seriöst, de gillar varandra, men ingen av dem har en tanke på att det skulle kunna utvecklas till något annat. Men så bestämmer sig ändå Jens och Tess för att de ska satsa på varandra, vara ihop. Och ungefär samtidigt upptäcker Ellen att hon är gravid... En oväntad, men inte oönskad graviditet.
Ellen bestämmer sig för att behålla barnet och ta hand om det på egen hand. Men just när hon börjar glädjas på allvar, händer något som gör att hennes värld vänds fullständigt upp och ner.
 
Torsdagarna i Parken - Hilary Boyd
Vad gör en kvinna om den man hon varit gift med i halva sitt liv en dag kliver upp ur den äktenskapliga sängen och flyttar in i gästrummet för gott? Det är vad som händer Jeanie. Jeanie känner sig med rätta kränkt och förbannad. Har hon gjort något fel? Är George inte längre attraherad av henne? Har han någon annan? George ger inga svar på hennes frågor.
 
Torsdag är den bästa dagen på hela veckan. Då hämtar Jeanie sitt barnbarn Ellie och tar med henne till lekparken. Där träffar Ellie sin kompis Dylan, som går dit med sin morfar Ray. Mellan Jeanie och Ray uppstår tät och djup kontakt. Ray är allt det som George inte är, han lyssnar på det som Jeanie har att säga: hon kan tala med honom om vad som helst! Och dessutom är han snygg!
 
Plötsligt blir torsdagarna i parken blivit viktigare än allt annat i Jeanies liv...
 

Kommentera här: