Filmkväll

Sjuk
Jag gick hem igår från jobbet. Förkylning som bara den... svullen hals, snorig och kände mig febrig. Ville inte gå hem, men är man sjuk så är man. Så blev en slapp dag i soffan med mäss-arbete. Började med affischen bland annat :) Och på kvällen kollade jag på två filmer; Safe Haven och Warm Bodies. Älskade båda två och kommer definitivt att köpa dessa filmer! :) 
 
 
SAFE HAVEN
Katie anländer till den lilla staden Southport. Där tvingar hennes relation till en änklingen Alex henne att konfrontera den mörka hemlighet som hemsöker henne. 
 
WARM BODIES
R är en ung man i en existentiell kris - han är en zombie. Han hasar sig genom ett Amerika förstört av krig och social kollaps. Hans själlösa hunger efter sina odöda kamrater är stor, men han längtar också efter något mer än blod och hjärna. Efter att ha återupplevt en tonårspojkes minnen efter att ha ätit upp hans hjärna gör R ett oväntat val som blir början till en spänd, tafatt och konstigt relation med offrets mänskliga flickvän. Julie är en frisk fläkt av färg i det övrigt trista och grå landskapet som omger R. Hans beslut att beskydda henne kommer att förvandla inte bara R, men hans död, och kanske hela den livlösa världen.
 
 

Kommentera här: