Underbara helg ♥

Torsdag
Då kom vi ut till mina föräldrar igen. Ville komma bort ifrån stan och komma ut på landet. Så underbart ♥ Myste framför Eurovision och åt ärtsoppa och pannkakor. Lyckad kväll. ♥ 
Dessutom pratade vi med läkarna idag. Vi får åka till London ♥ Total lycka som kommer bli gott för oss!

Fredag
Ledigt hela dagen, vilket var helt underbart. Den här veckan som vi haft tillsammans har vi behövt. Att komma tillbaka till verkligen ♥ På eftermiddagen åkte vi till syrran i Trollhättan. Som jag längtat efter detta. Trots omständigheterna, var det så oerhört härligt. 
På vägen upp sov vi båda och sista biten läste jag ur boken Ett litet blått streck som jag tidigare skrivit om här. Bra bok! Casper blev superglad när vi kom ♥ Likaså jag. Hela han sprider så mycket kärlek och det är vad vi behövde nu. Blev lite kvällsmat och massa mys. När vi skulle sova ville Casper inte sova på sitt rum, nej, han skulle sova nere hos mig och Stefan. Och så blev det. 
 
Lördag
Frukost och sedan åkte vi iväg en runda. De har en djuraffär där som bara har reptiler. Syrran har berättat att Casper har varit där inne i flera timmar varje gång som de är där. Och det märktes! Han visste precis vad det var för djur där och han var så glad för att han fick visa oss vad som fanns där ♥ Massa häftiga fiskar med! Hade en riktigt mysig dag! När vi kom tillbaka hem efter lite shopping, så grillade vi. Kollade sedan på Eurovision. Jag hade så många favoriter i år och Nederländerna var en av dem ♥ Conchita, som vann, var verkligen vär det! Budskapet som hen sände ut till Europa var fantastiskt ♥ Låten var bra den med. Underbart att det blev så. Får kanske folk att tänka till ♥ Mer kärlek och fred till folket!
 
Söndag
Idag var det hemfärd. Blev en myspysdag! Med lite Saltkråkan och hemmagjord langos! Sååå gott! På vägen hem blev det ett stopp för kaffe! Sov en stund och läste klart boken. Nu är vi hemma och blir en lugn kväll ♥ Fick ett glädjande besked på posten. Stefan har fått tid nästa vecka hos en neurolog ♥ 
 
 Syrrans akvarium är fyllt av små mal bebisar 







 

Fick detta underbara armband av systersonen 

 
 

Kommentera här: