Vår mässa ♥

Fredags
Dags att göra i ordning inför mässan! Vid 14 tiden begav jag mig till Monika för att fixa naglar! Jag blev såååå nöjd ♥ Se bild nedan. Även svärmor kom och fick sig lite manikyr ♥ Efter det var det hemåt, packa alla saker för mässan och sedan ta sig ner mot lokalen. Där började vi strukturera upp hur mässan skulle se ut. Tillgodose allas behov med el etc. Vi var där från 16-18 ungefär om inte mer, kommer inte riktigt ihåg. Spännande inför mässdagen. 
 
Lördag
Mässdagen hade kommit. Den dag som vi alla hade planerat sedan i november om inte innan. Jösses vad spännande detta skulle bli! Jag var på plats vid halv åtta och resten av arrangörerna kom efter hand. Vi alla började göra i ordning med våra egna bord, samt att förbereda entrén etc. Så himla roligt ♥ Vid åtta började de första utställarna komma. Jag visade dem till sina platser och såg till att allting kändes bra för dem. Allt eftersom kom nästan alla utställare på plats vid sina bord. Vid nio var vi nästan alla på plats. Kändes fantastiskt! Redan vid kvart i tio ville den första besökaren redan komma in. Kändes ju roligt :)
 
Sammanfattning
Dagen i sin helhet var kanon. Vi alla arrangörer var väldigt nöjda. Det fanns en del saker som vi kunde förbättra, men under dagen dagen kom det ca 400 besökare. Vi hade happenings såsom shamaner och dansuppvisningar, samt fiolspelande. Supermysig dag! ♥ 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: