9-12 februari ♥

9 februari var det dop
Och för det första hade jag inte hunnit äta någonting då jag var tvungen att göra mig i ordning och jag visste inte ens vart klänningen var som jag skulle ha. Eller skorna för den delen. Trots det så var vi ändå vid dopet runt 15-tiden. Bättre å vara för tidigt än försent va? Haha ♥ Det fick mig att tänka på att vi kommer ha dop för vårt barn senare detta året. Spännande ♥ Men nu var det Edwins dag och det var en riktigt mysigt dopceremoni. Väldigt intimt i ett litet kapell. Efteråt blev det smörgåstårta som Amber hade gjort. Och ja, min aptit är inte tillbaka. Men när jag fick veta att yeees det blir smörgåstårta så tänkte jag att min aptit måste ju komma tillbaka då jag älskar detta. Men icke... Jag åt upp, men aptiten fanns inte där. Absolut inget fel på kombinationerna, det är bara min aptit som inte infinner sig. Jag har ju därav gått ner i vikt, vet inte hur mycket, men det märks att jag har det. 
Efteråt blev det mys med Melodifestivalen. Och jag följer detta som bara den och tycker att de har bra låtar med i varenda deltävling nu. Tidigare har jag inte tyckt detta, men jo, det är bra. 
Det som var lite mysigt med var att jag kände lillefot i magen under dopet. En puff, som jag kallar det, när vi satt och åt och en puff när jag var på väg hem. Det gör mig lugn att jag känner så tidigt. Och ja, man kan göra det i vecka 15. Många som är förvånade över det, men absolut kan man känna det. 
 
Veckan
I går, måndags, tog jag prover igen för min sköldkörtel och jag har missat å ta tabletterna 1 dag. Hoppas inte det påverkade provresultaten alltför mycket... Dock har provresultaten varit precis som de ska vara nu sista tiden efter vi justerat om dosen och sådär. Och idag var ingen bra dag. Jag var väldigt nedstämd, ledsen om vartannat och jag mådde illa under hela dagen. Även om vi var i stan eller ja, byn, och handlade och kollade på ett huset som vi eventuellt ska hyra, så var jag inte alls på humör riktigt. Det är illamåendet som förstör mycket. 
Och sen idag har det varit en bra dag. Sambon lagade laxknyten med lök och bacon - tror löken gjorde mig smått illamående - och tillsammans med det hade vi Pecas potatisgratäng. Så gott, men ja, jag var smått illamående. Sedan myste jag och sambon med min favoritfilm (en av dem) Best Of Me som min favoritförfattare Nicholas Sparks har gjort. Och nu är det snart natti natti. Barnen kommer på fredag och stannar hela lovet. Överlyckliga ♥ Dessutom går vi in i en ny vecka på fredag; vecka 16 ♥
 
 
Vecka 14+4 idag 12/2 2019

Kommentera här: